«Ψαλίδι» στον «Joker» Γεωργούλη από το Open λόγω χαμηλών πτήσεων

Η τηλεθέασή του, παρά τις προσπάθειες για διορθώσεις και τις αλλαγές, δεν πήρε τα πάνω της

Must Read

Πρόωρο τέλος για το τηλεπαιχνίδι «Joker» που είχε παρουσιαστή τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη. Σύμφωνα με αλλαγή στη ροή του προγράμματος του Open, το «Joker» κόβεται οριστικά από το κανάλι, καθώς η τηλεθέασή του, παρά τις προσπάθειες για διορθώσεις και τις αλλαγές, δεν πήρε τα πάνω της! Έτσι, λοιπόν, το τηλεπαιχνίδι διακόπτεται και βγαίνει εκτός προγράμματος από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού για να ανέβουν τα νούμερα είχαν επιστρατεύσει και την ηθοποιό Σοφία Βογιατζάκη, χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει τη διαφορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη τη διάρκεια προβολής του «Joker» είχαν προκληθεί αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια λόγω της παρουσίας του ευρωβουλευτή στη θέση του παρουσιαστή. Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε σχολιάσει όσα του καταλογίζουν σε συνέντευξή του, διευκρινίζοντας ότι η αμοιβή του τον μήνα ως ευρωβουλευτής ανέρχεται στα 25.000 ευρώ και όχι στα 20.000.

«Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου ως ευρωβουλευτής επειδή συνεχίζω να δουλεύω ως ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί “γιατί κάνεις και αυτό”, είναι σαν να κατηγορείς και έναν άλλον ευρωβουλευτή γιατί έχει παιδιά που του απασχολούν χρόνο. Εγώ δεν έχω παιδιά, έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να τον ξοδεύω όπου μου αρέσει» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This