Big Brother: Oι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση – Ο παίκτης που θα κερδίσει το βέτο – O τσακωμός και το φιλί της Σοφίας με τον Κεχαγιά(video)

Must Read

Όπως είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα, οι παίκτες του Big Brother πρώτα ψήφησαν τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση και μετά διεκδίκησαν το βέτο. Ο «Μεγάλος Αδερφός» βλέποντας με τι πάθος διεκδίκησαν το βέτο, αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια τακτική και αυτήν την εβδομάδα.

Η Άννα Μαρία, όπως γνωρίζουμε, είναι ήδη υποψήφια για αποχώρηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», οι παίκτες που θα βρεθούν στο πλευρό της Άννας Μαρίας είναι τα δίδυμα, δηλαδή ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Βαρουξής αλλά και η Σοφία Δανέζη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το βέτο κατάφερε να το κερδίσει ο Ζακ, ο οποίος αποφάσισε να το κρατήσει για τον εαυτό του και να μη σώσει κανέναν από τους συμπαίκτες του, προκειμένου να μην βγει ο ίδιος υποψήφιος για αποχώρηση.

Παρόλα αυτά έντονες στιγμές αναμένεται να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σήμερα το βράδυ, ανάμεσα στη Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγια.

Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου μας αποκάλυψε πως οι δυο τους θα τσακωθούν έντονα, αλλά και πως θα δώσουν το πρώτο τους φιλί, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους θέλουν μαζί.

o

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This