«Άγριες μέλισσες»: Το σχέδιο απόδρασης και η… μονομαχία με τον Βόσκαρη

Η Δρόσω και ο Τάκης έχουν έναν άγριο καβγά που θα καταλήξει στην αποκάλυψη ενός ένοχου μυστικού

Must Read

Επιστροφές… καταστροφές στις «Άγριες μέλισσες». Οι εξελίξεις στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας είναι για μια ακόμη φορά καταιγιστικές: μυστικά αποκαλύπτονται, σχέδια καταστρώνονται και οι ισορροπίες ανατρέπονται.

Ο Νικηφόρος (Α. Ροϊλός) καταφέρνει να ξετρυπώσει την κρυψώνα του Δούκα (Λ. Κακούρης) και βρίσκεται στο δίλημμα αν θα τον προδώσει γι’ ακόμα μια φορά. Σε ακόμα μεγαλύτερο όμως δίλημμα θα βρεθεί η Ασημίνα (Ε. Τρίγγου). Θα σώσει τη ζωή του Δούκα όπως είχε κάνει κάποτε;

Η Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη), έξαλλη με τη συμπεριφορά του Μελέτη (Γ. Γεροντιδάκης), αποφασίζει ν’ αλλάξει τακτική απέναντί του. Η Φωτεινή (Α. Παντελάκη) ζητάει γι’ άλλη μια φορά τη βοήθεια του Γκούμα (Τ. Σωτηράκης) για να μεταφερθεί η Ελένη (Μ. Κίτσου) σε άλλη φυλακή, ενώ ο Βόσκαρης (Β. Μπισμπίκης) βάζει τη Μαίρη (Ε. Σιμάτου) να παρακολουθήσει τις κινήσεις του δεσμοφύλακα.

Η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) και ο Τάκης (Α. Πανταζάρας) έχουν έναν άγριο καβγά που θα καταλήξει στην αποκάλυψη ενός ένοχου μυστικού. Υστερα απ’ αυτό, η σχέση τους μπαίνει σε νέες βάσεις. Όμως ο κόσμος της Δρόσως δεν αργεί να γκρεμιστεί και πάλι ύστερα από μια τυχαία συνάντηση στους δρόμους της Αθήνας.

Και ενώ η Ανέτ καταφέρνει να προσεγγίσει τον Μελέτη, για πρώτη φορά, ένα τηλεγράφημα από το Διαφάνι θα βάλει ξανά σε κίνδυνο τη σχέση τους. Ο Μπάμπης (Γ. Βασσιλωτός) αποκαλύπτει στον πατέρα του, τον Κυριάκο (Β. Αλεξανδρής), τον πραγματικό λόγο που ήρθε στο Διαφάνι. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ζουν τη δική τους αγωνία με την επικείμενη σύλληψη του Δούκα. Η Χριστίνα (Χ. Χριστοδουλίδη) βρίσκει μια παράτολμη ιδέα, που θα μπορούσε να γλιτώσει την Ελένη από τα δεινά της. Ο Λάμπρος (Δ. Γκοτσόπουλος), ύστερα από ανώνυμο τηλεφώνημα, συναντά τον Βόσκαρη…

Η Ελένη και η Φωτεινή προσπαθούν να αποτρέψουν τη Χριστίνα από το να αποδράσει, αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη. Ο Λάμπρος προσπαθεί να μάθει ποια είναι η σχέση του Μάνου Βόσκαρη με τους Σεβαστούς. Η Δρόσω μαθαίνει πως δεν πρόκειται να βγάλει δίσκο και πως ο Τάκης τής λέει ψέματα. Καταρρακωμένη θα αφεθεί σε λάθος αποφάσεις.

Η Ασημίνα προσπαθεί να ξαναβρεί τον παλιό της εαυτό στο πατρικό της, καθώς η κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών με την εμφάνιση του Δούκα είναι πιεστική. Ο Μπάμπης δείχνει γοητευμένος από εκείνη. Ο Παναγιώτης (Α. Καλπακίδης) αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προκόπη (Γ. Ηλιόπουλος) την αλήθεια για το ταξίδι του στην Αμερική, ενώ ο Δούκας έχοντας γλιτώσει γι’ άλλη μια φορά τη σύλληψη αποφασίζει να παραδοθεί στον εισαγγελέα Γραμματικό (Σ. Σταμούλης).

Η Ελένη είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τη Φωτεινή και τη Χριστίνα ν’ αποδράσουν, καθώς ξέρει τον τρόπο να το πετύχουν. Ο Δούκας βρίσκεται στο έλεος του Γραμματικού, που αλλάζει τη συμφωνία και ζητάει ανταλλάγματα για να τον αθωώσει. Ο Νικηφόρος ελπίζοντας σε έναν σύμμαχο ανοίγει τα χαρτιά του. Ο Λάμπρος μετά την εξομολόγηση της Ελένης για όσα της συμβαίνουν, προσπαθεί με τον δικηγόρο Σαράφη (Δ. Μαζιώτης) να την πάρουν από εκεί, αλλά συναντούν εμπόδια.

Ο Δούκας επιστρέφει στο σπίτι του σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να πραγματοποιηθούν οι όροι του εισαγγελέα. Το σπίτι των Σεβαστών βάζει τα γιορτινά του, εκτός από τον Νικηφόρο και το υπόλοιπο Διαφάνι που ανησυχούν γι’ αυτή την επιστροφή.

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη ν’ ακολουθήσει τον πιο δύσκολο δρόμο της ζωής της, ενώ η Ουρανία (Α. Καβάλη) ανακαλύπτει τι εστί Μπάμπης. Ο Τόλλιας (Χ. Πλαΐνης) καλεί τον Νέστορα (Π. Ορκόπουλος) και τον Άγγελο (Ν. Λεκάκης) στο σπίτι του για να δώσουν λόγο με τη Σοφούλα (Β. Διαμαντοπούλου) και η αλήθεια για τους δύο νέους είναι πια μονόδρομος.

Η Ελένη αποτρέπει τον Λάμπρο να συνεχίσει τις προσπάθειες για να τη γλιτώσει από τον εφιάλτη που ζει. Το ίδιο βράδυ ο Βόσκαρης φέρνει την Ελένη στο σπίτι του, βάζοντας στόχο να μάθει την πραγματική αιτία της δολοφονίας του Σέργιου. Όμως η Ελένη δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και η… μονομαχία τους θα έχει μόνο έναν νικητή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Το unfollow και η επανασύνδεση

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους...

More Articles Like This