Σολωμού, Θεοχάρη, Κωνσταντάκη και Δεληκούρα σε νέα κωμική σειρά εμπνευσμένη από τo… lockdown

Η πρώτη ελληνική σειρά φτιαγμένη εξ ολοκλήρου από τα σπίτια των συντελεστών

Must Read

Το Open επιστρέφει τάχιστα στη μυθοπλασία με μια εβδομαδιαία κωμική σειρά που θα έχει άρωμα… καραντίνας!

Ο σεναριογράφος των τηλεοπτικών σειρών «Singles», «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος», «Μάνα Χ Ουρανού» και «Συμμαθητές» Γιώργος Φειδάς βρέθηκε, όπως και όλοι μας, κλεισμένος στο σπίτι του, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, και η έμπνευση δεν άργησε να του χτυπήσει την πόρτα. Δημιούργησε λοιπόν την πρώτη ελληνική σειρά φτιαγμένη εξ ολοκλήρου από τα σπίτια των συντελεστών με θέμα μια κωμική ματιά στον κορωνοϊό και στις αλλαγές που έχει φέρει στην καθημερινότητά μας.

Το σίριαλ τιτλοφορείται «Εγκλωβισμένες», με ηρωίδες τέσσερις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους φίλες, την Κέλλυ, την Ασημίνα, τη Ζωή και τη Γωγώ. Η ιστορία τους αρχίζει μία ημέρα πριν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση το lockdown και συνεχίζει με την τετράδα κλεισμένη στα σπίτια τους να επικοινωνούν μεταξύ τους με βιντεοκλήσεις, φτιάχνοντας έτσι ένα άτυπο «ημερολόγιο καραντίνας».

Να σημειωθεί ότι αρχικά η σειρά #egglovismenes έπαιξε τον Απρίλιο για κάποια επεισόδια στο Instagram και στο YouTube, αλλά τώρα θα επανέλθει και με νέες ιστορίες, αφού η καραντίνα… επαναλαμβάνεται αλλά με άλλο τρόπο.

Η Κέλλυ (Μαρία Σολωμού), εξωστρεφής και γεμάτη κέφι για ζωή και άντρες, αντέχει τα πάντα, εκτός από το να μείνει σπίτι. Fitness trainer και zumba instructor, βλέπει όλα όσα έδιναν ευτυχία στη ζωή της να κλείνουν ένα ένα.

Από την άλλη μεριά η Ασημίνα (Μαρία Κωνσταντάκη), μικροβιοφοβική και υποχόνδρια, έχει ξεκινήσει καραντίνα δύο βδομάδες πριν την επιβάλει η κυβέρνηση και στην αποθήκη της έχει προμήθειες που θα της φτάσουν για έξι μήνες. Πάνω από όλα όμως αγαπά τον εαυτό της και θα κάνει τα πάντα για να επιβιώσει.

Η Ζωή (Σύλβια Δεληκούρα) ζει στον κόσμο της, σε ένα παραμύθι όπου όλα είναι ροζ και δεν υπάρχει χώρος για Κακό Λύκο. Είναι ηθοποιός και σίγουρη ότι μια μέρα θα κάνει μεγάλη καριέρα στο Χόλιγουντ, μόλις μάθει να μιλά αγγλικά.

Τέλος η Γωγώ (Κατερίνα Θεοχάρη) είναι φιλόλογος σε σχολείο και η ψύχραιμη της παρέας. Ζει έναν τέλειο γάμο γεμάτο έρωτα με τον Λάμπρο, που είναι όσα θα μπορούσε να ελπίζει μια γυναίκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This