Ποιος κερδίζει τη μάχη των νέων παρουσιαστών ειδήσεων του Σαββατοκύριακου;

Λάμπρου Vs Παναγοπούλου

Must Read

Η επιλογή του Star να εμπιστευθεί στον Σπύρο Λάμπρου τα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου φαίνεται πως είναι άκρως επιτυχημένη, αφού τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού στο συγκεκριμένο τομέα έχουν ανέβει αισθητά.

Κόντρα στη νέα στο Mega Κατερίνα Παναγοπούλου (προερχόμενη από το Star), η οποία έχει αναλάβει την παρουσίαση των δελτίων του ΠΣΚ (παρασκευοσαββατοκύριακο) η πλάστιγγα των αριθμών γέρνει σαφώς προς την πλευρά του Σπύρου Λάμπρου, ο οποίος δεν είχε καμία προηγούμενη εμπειρία από δελτία ειδήσεων.

Από τα στοιχεία του Οκτωβρίου για τα δελτία του Σαββατοκύριακου μεταξύ των δυο, προκύπτει ότι το STAR ήταν πρώτο στο δυναμικό κοινό (18-54) με 14,1%, ενώ το MEGA με σημείωσε 8,7%. Αντίστοιχα όμως και στο σύνολο του κοινού το STAR ήρθε πρώτο με 12,1% και αρκετά πίσω το MEGA με 7,8%.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This