To «Just the 2 of us» άντεξε στον κορωνοϊό και επιστρέφει το Σάββατο στο Open!

«Comeback» κάνει αυτό το Σάββατο το «Just the 2 of us»

Must Read

Οι τηλεθεατές δεν θα μείνουν αυτό το Σάββατο το βράδυ χωρίς «Just the 2 of us».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το μουσικό show θα επανέλθει στη συχνότητα του Open μετά τις περιπέτειες με τον κορωνοϊό και τα κρούσματα που έσκασαν σε διαγωνιζόμενους!

Βασικά στελέχη του σταθμού μάς ενημέρωσαν ότι όλοι οι συντελεστές που είχαν νοσήσει με κορωνοϊό, από τον Τρύφωνα Σαμαρά μέχρι την Κατερίνα Ζαρίφη και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, αλλά και ακόμη πέντε άτομα, όχι μόνο είναι απύρετοι αλλά και αρνητικοί στον κορωνοϊό.

Μάλιστα χθες έγινε συνάντηση με τους συντελεστές της παραγωγής και, όπως μάθαμε, άρχισαν πρόβες. Από τη στιγμή που όλα τα τηλεοπτικά κανάλια συνεχίζουν κανονικά τα γυρίσματα των παραγωγών τους, σύμφωνα με τις οδηγίες κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων, όπως έχει διαρρεύσει και από το περιβάλλον του Νίκου Κοκλώνη, το «J2US», αφού τηρήσει όλα τα μέτρα, θα επανέλθει δριμύτερο και ακόμη πιο φαντασμαγορικό!

Σε καραντίνα

Να θυμίσουμε ότι δύο συνεχή Σαββατοκύριακα όλοι οι συντελεστές παρέμειναν στο σπίτι. Όσοι είχαν νοσήσει για να αναρρώσουν και όσοι δεν τους «άγγιξε» ο Covid-19 για να προφυλαχθούν! Η αποκάλυψη για την επιστροφή του show έγινε από τον ίδιο τον Κοκλώνη, όταν διαδικτυακοί φίλοι του τον ρώτησαν αν το «J2US» θα κάνει comeback και εκείνος απάντησε καταφατικά!

Τα μέτρα θα είναι πιο αυστηρά και οι αποστάσεις πιο μεγάλες στη σκηνή και στα καμαρίνια, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα! Άλλωστε η παραγωγή είναι ιδιαίτερα ακριβή και άπαντες προσδοκούν διαφημιστικά έσοδα. Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα, αλλά και η τηλεοπτική σεζόν τρέχει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This