Όμηροι των Πρετεντέρηδων

Must Read

Η τέταρτη εξουσία είναι βασικός πυλώνας υγιούς λειτουργίας του πολιτεύματος, ακριβώς επειδή έχει τη δύναμη να ελέγχει την εξουσία. Στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες έχουμε την απόλυτη μετάλλαξη του πολιτεύματος.

Μία δημοκρατία λειτουργεί υγιώς όταν η εξουσία υπόκειται σε λογοδοσία. Ο ρόλος του τύπου και των ΜΜΕ είναι ακρογωνιαίος σε αυτή τη διαδικασία. Η εξουσία πρέπει να νιώθει την καυτή ανάσα που ελέγχου και της κριτικής, όπως αυτή εκφράζεται από την τέταρτη εξουσία που σε υγιείς συνθήκες υπηρετεί τον λαό και αποτελεί ανάχωμα στην εκάστοτε κυβερνητική αυθαιρεσία.

Ο κ. Πρετεντέρης Μας ενημερώνει ότι όσοι αντιδρούμε είμαστε όμηροι κάποιον κακών ανθρώπων που θέλουν να χαλάσουν την εικόνα του Κυριάκου

Στην Ελλάδα λοιπόν έχουμε την απόλυτη μετάλλαξη των ρόλων. Η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ εμφανίζεται πιο φιλοκυβερνητική και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Σε εξωφρενικό βαθμό. Με διθυράμβους που παραπέμπουν σε βάρδους του μεσαίωνα, που περιέγραφαν επί πληρωμή ηρωικά κατορθώματα φεουδαρχών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πασίγνωστος Γιάννης Πρετεντέρης. Ο δημοσιογράφος που κάνει ακόμα και τον Πέτσα να φαντάζει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γιάννης Πρετεντέρης παρεμβαίνει ακαριαία σε όποια προβλήματα ή κυβερνητικές λαθροχειρίες ανακύπτουν. Όχι φυσικά για να τις στηλιτεύσει, αλλά για να επιτεθεί σε όσους τις στηλιτεύουν!

Η Ελλάδα αντιμετώπισε το μεγαλύτερο πρόβλημα με την τηλεκπαίδευση, όμως ο Πρετεντέρης κοίταζε την Κουάλα Λουμπούρ

Στο ανθρώπου για το Βατερλώ της τηλεκπαίδευσης για παράδειγμα, κινήθηκε ακόμα και σε πλανητικό επίπεδο, προκειμένου να επιτεθεί σε όσους έκπληκτοι επί τρεις ημέρες δεν μπορούσα να εισέλθουν στην πλατφόρμα. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ανακάλυψε παγκόσμια προβλήματα σε σέρβερς και οπτικές ίνες, φτάνοντας μέχρι την Κουάλα Λουμπούρ, για να πείσει τον ιθαγενή των Πετραλώνων – δεν μιλάμε για τον αρχάνθρωπο των Πετραλώνων – ότι είναι βλαξ, ανίκανος, πρωτόγονος, και δεν μπορούσε να μπει στο σύστημα τηλεκπαίδευσης επειδή πιθανότατα στις εκλογές δεν ψήφισε Κυριάκο.

Ο Πρετεντέρης λοιπόν θυμίζει τον κατοχικό τύπο που κατηγορούσε τους εβραίους επειδή οι Έλληνες πέθαιναν κατά χιλιάδες από την πείνα. Φυσικά επί 4 χρόνια, μόνον Έλληνες και Εβραίοι πέθαιναν από την πείνα σε αντίθεση με τους γερμανούς. Αυτό όμως δεν έχει καμμία σημασία.

Δεν φταίει η κυβέρνηση αλλά ο βλάκας ο έλληνας που δεν ήξερε ότι και με το σταθερό γίνεται τηλεκπαίδευση. Θα μπορούσε βέβαια να πάρει και το μηδέν.

Διότι και σήμερα κάθε πυλώνας της ελεύθερης οικονομίας μπορεί να καταστρέφεται, κάθε εργαζόμενος, ελεύθερος επαγγελματίας, κάθε έντιμος και εργατικός άνθρωπος αντιμετωπίζει το φάσμα της φτώχειας και της πείνας, όχι όμως ο Πρετεντέρης.
Αντίθετα, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που καταστρέφονται εγκλωβισμένοι και χωρίς δικαίωμα λόγου, βλέπουν έναν Πρετεντέρη σε κάθε κανάλι, σε κάθε μεγάλη εφημερίδα, να τους λέει «νιξ φαΐ». Σαν την «χοντρή» στην κατοχή.

Μία κοινωνία σε ομηρία Πρετεντέρηδων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This