Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Big Brother spoiler: Ποιοι παλιοί παίκτες θα επιστρέψουν στο παιχνίδι και ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση (video)

Αναμένονται πολλές ανατροπές!

Σε πολλά reality έχουμε παρατηρήσει να επιστρέφουν «στον τόπο του εγκλήματος» παλιοί παίκτες, οπότε γιατί να μην συμβεί κάτι τέτοιο και στο Big Brother;!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», λίγο πριν τον τελικό και συγκεκριμένα στις 18 Δεκεμβρίου θα εισέλθουν στο παιχνίδι τέσσερα γνώριμα πρόσωπα. Πρόκειται για την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, ή αλλιώς Ντίντι, ο Χρήστος Μακρίδης, γνωστός σε όλους ως Αντιδήμαρχος, η αγρότισσα Ράνια Καραγιάννη και ο ακτιβιστής Νικόλας Παπαπαύλου.

Όπως είναι αναμενόμενο οι «εισβολείς» φαίνεται πως θα ταράξουν τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι καθώς θα μεταφέρουν στους παίκτες τα σχόλια του κοινού.

Αναφορικά με την ψηφοφορία, ο «Μεγάλος Αδερφός» είπε να αλλάξει το μέχρι τώρα καθεστώς και να ταράξει λίγο ακόμη τα νερά μέσα στο σπίτι.

Αποφάσισε λοιπόν η ψηφοφορία να χωριστεί σε δύο φάσεις. Η μία θα γίνεται όπως είχαμε συνηθίσει όλοι στο δωμάτιο επικοινωνίας ενώ η άλλη θα γίνεται φανερά.

Το γεγονός αυτό θα φέρει αναστάτωση μέσα στο σπίτι με τον Δημήτρη Κεχαγιά να τσακώνεται άσχημα με την Άννα Μαρία και τον Χρήστο Βαρουξή, με αποτέλεσμα να πάρει βαριά ποινή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υποψήφια που έχει προκύψει από την φανερή ψηφοφορία είναι η Σοφία ενώ από την κρυφή είναι ο Γρηγόρης και ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Αναμένουμε να δούμε ποιος θα κερδίσει το βέτο κι αν αυτό θα ανατρέψει τα δεδομένα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ