«Αγριες μέλισσες» σε νέα… κυψέλη

Το δίδυμο Τσαμπάνη - Καλκόβαλη ετοιμάζει σίριαλ (πάλι) στον ΑΝΤ1 για το φθινόπωρο του 2021 με καστ από την παραγωγή που σάρωσε στην τηλεθέαση.

Must Read

Μπορεί ο γονιός να αφήσει το παιδί του; Η σεναριογράφος της σειράς-φαινόμενο του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» Μελίνα Τσαμπάνη σκέφτεται, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τη δημιουργίας μιας νέας σειράς (και πάλι εποχής) στον ΑΝΤ1, η οποία θα προβληθεί από το φθινόπωρο του 2021, και με πρωταγωνιστές σχεδόν όλους τους νέους ηθοποιούς που μας σύστησε στη μικρή οθόνη μαζί με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο.

Δύο μεγάλες εκπλήξεις από το δίδυμο Μελίνας Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη θα δούμε στην ελληνική τηλεόραση λοιπόν από του… χρόνου!

Το καινούργιο σίριαλ που ετοιμάζεται, θα προβληθεί στο κανάλι του Θοδωρή Κυριακού από τον Σεπτέμβριο και θα πάρει τη θέση των «Άγριων μελισσών».

Η σειρά θα έχει -σύμφωνα με πληροφορίες- ως βασικό της θέμα τη μουσική σε Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη και Πειραιά! Θα «φωτογραφίζει», δηλαδή, τη Μικρασιατική Καταστροφή, τον ξεριζωμό των Κωνσταντινουπολιτών, την προσφυγιά και την εγκατάστασή τους στον Πειραιά και τη δημιουργία κουτουκιών με αμανάδες, με σμυρναίικα και ρεμπέτικα τραγούδια. Τραγούδια του ξενιτεμού, της φτώχειας και των χαμένων πατρίδων θα πλημμυρίσουν τη μικρή οθόνη. Η σειρά θα έχει πλούσια σκηνικά, που θα μας γυρίσει νοσταλγικά στο παρελθόν.

Όσο για το καστ και τους πρωταγωνιστές, η Μελίνα Τσαμπάνη έχει δηλώσει πως «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δούμε ξανά τους αγαπημένους μας ηθοποιούς από τις «Άγριες μέλισσες» στα επόμενα έργα των σεναριογράφων, όπως τους Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Δημήτρη Γκοτσόπουλο, Βασίλη Μπισμπίκη, Αργύρη Πανταζάρα κ.ά.

Επιπλέον, ακόμα μία σειρά, με τίτλο «Σιωπηλός δρόμος», έρχεται από το συγγραφικό δίδυμο και θα αποτελείται από 13 επεισόδια. Τη σειρά διεκδικεί η ΕΡΤ και όχι μόνο. Πρόκειται για μια μικρή παραγωγή τύπου Netflix Οι φήμες θέλουν να είναι αστυνομικού περιεχομένου, με σενάριο που θα καθηλώσει ξανά το κοινό της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη.

Το σίριαλ «Σιωπηλός δρόμος» θα περιστρέφεται γύρω από απαγωγές παιδιών εύπορων οικογενειών και θα προβληθεί τους πρώτους μήνες του 2021. Και εδώ οι παλιοί μας γνώριμοι από τις «Άγριες μέλισσες» θα έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους!

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου (είχε υποδυθεί τον Στέργιο Σεβαστό) και η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, που τη γνωρίσαμε ως Θεοδοσία, θα κρατήσουν για τη νέα χρονιά συντροφιά στους τηλεθεατές! Τα τσιμπήματα από πρώην «Άγριες μέλισσες» θα πάνε φουλ και το 2021!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This