Big Brother spoiler: Η δεύτερη δοκιμασία για την ασυλία – Οι παίκτες που θα επιστρέψουν και θα ταράξουν τις ισορροπίες στο σπίτι (video)

Oι παλιοί παίκτες επιστρέφουν για να ταράξουν τα νερά.

Must Read

Είχε γίνει ήδη γνωστό πως κάποιοι από τους παλιούς παίκτες θα «επιστρέψουν» στο Big Brother.

Στον Μεγάλο αδερφό αρέσουν οι ανατροπές οπότε οι πρώην παίκτες που έχει επιλέξει να επικοινωνήσουν με τους εφτά νυν παίκτες, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Love it», είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς, η Ραμόνα, ο Χρήστος Μακρίδης και η Ραΐσα.

Αρχικά το concept ήταν να γυρίσουν με φυσική παρουσία μέσα στο σπίτι, λόγω όμως το κορωνοϊού τα σχέδια άλλαξαν κι έτσι θα εμφανιστούν από το «μάτι» θέτοντας κάποιες ερωτήσεις στους τωρινούς παίκτες, οι οποίες θα ταράξουν τις ισορροπίες μεταξύ τους.

Επίσης, όπως αποκάλυψαν τα spoilers της εκπομπής, η δεύτερη δοκιμασία για την ασυλία η οποία θα οδηγήσει ακόμη έναν παίκτη στον τελικό περιλαμβάνει… γκολφ.

Και τέλος, σήμερα θα δούμε την Άννα Μαρία να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ζακ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This