Χαμός στις «Άγριες μέλισσες»! Ο Γραμματικός βρίσκει το ημερολόγιο της Πηνελόπης

«Βόμβες» στο Διαφάνι!

Must Read

Μαύρα Χριστούγεννα για τους Διαφανιώτες! Οι «Άγριες μέλισσες» έρχονται και την επόμενη εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν το κοινό και θα προκαλέσουν «τσουνάμι» εξελίξεων!

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου

Η Ελένη αποκαλύπτει στη Δρόσω ποιος πραγματικά είναι ο Βόσκαρης και μαζί με τον Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν από το χωριό. Έτσι αποφασίζουν να μιλήσουν στον εισαγγελέα Γραμματικό, παρότι εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Πηνελόπη. Η Ασημίνα πιέζεται από την επιστροφή της Δρόσως και βλέπει πως ο Νικηφόρος είναι διατεθειμένος να της επιτρέψει να βλέπει το παιδί. Μοναδικός της σύμμαχος σ’ αυτή την κατάσταση είναι η Μυρσίνη. Από την άλλη, ο Κωνσταντής είναι χαρούμενος που βλέπει τη Δρόσω πάλι πίσω στο Διαφάνι, με τη Δόμνα όμως να του κόβει τη χαρά. Η Σοφούλα λέει στον Άγγελο να έρθει να την ξαναζητήσει, όμως ο Βόσκαρης τη γυροφέρνει, καθώς προσπαθεί να εδραιώσει τη θέση του. Τέλος, ο Μελέτης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Πηνελόπη και της δείχνει ακόμη μια φορά τα αισθήματά του.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου

Ο Μελέτης υποψιάζεται όλο και περισσότερο πως η Ανέτ και ο Σωκράτης κρύβουν κάτι σημαντικό και είναι σε… αναμμένα κάρβουνα, την ώρα που η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι που θ’ αναζωπυρώσει τη ζήλια της για τον Νικηφόρο και τη Δρόσω. Στο σπίτι του Τόλλια βαδίζουν ολοταχώς για τους αρραβώνες του Αγγελου και της Σοφούλας, ενώ ο Νέστορας έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ένοχο παρελθόν του. Από την άλλη ο Κωνσταντής δεν αντέχει άλλο. Συναντά τη Δρόσω και της λέει τι νιώθει για εκείνη.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου

Η Ελένη ευχαριστεί τον Κωνσταντή που τη βοήθησε να βρει τη Δρόσω, αλλά δεν έχει πειστεί ακόμα για τις προθέσεις του. Ο Βόσκαρης γλιτώνει τον Δούκα από τη φυλακή και του δείχνει πως είναι με το μέρος του, όμως εκείνος δεν ξεχνάει ποιος είναι και τι έχει κάνει στο παρελθόν. Εξελίξεις έχουμε και σε δύο σημαντικά σημεία του χωριού, στο Αστυνομικό Τμήμα και στον Συνεταιρισμό. Ο Προύσαλης έχει να διαλέξει ανάμεσα στη φιλία του με τον ταξίαρχο και το καθήκον του ως ενωμοτάρχης, όταν ο Νέστορας στριμώχνεται για το παρελθόν του. Ο Νικηφόρος παρουσιάζει στον Συνεταιρισμό τον Ιγνατιάδη και την πρότασή του, αλλά θα βρεθεί απέναντι στην Ελένη, που επιστρέφει δυναμικά. Η… βόμβα που σκάει είναι από αλλού: Ο Γραμματικός βρίσκει το ημερολόγιο της Πηνελόπης και το διαβάζει. Τι θα κάνει λοιπόν όταν ανακαλύψει ποιος ήταν ο κρυφός της έρωτας;

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου

Ο Μελέτης πιέζει τον Κωνσταντή να του αποκαλύψει με ποια είναι ερωτευμένος, ενώ ο Σωκράτης τούς κλείνει μια μεγάλη δουλειά μ’ έναν πελάτη με τον οποίο έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν. Ο Νικηφόρος βλέπει μέρα με τη μέρα τον γάμο του να βουλιάζει, ενώ η Ασημίνα για να βρει διέξοδο οδηγείται σε επικίνδυνα μονοπάτια. Στο Σεβαστέικο όμως κανείς δεν κάθεται σε ησυχία. Ο Δούκας αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Βόσκαρη για να φύγει η Ελένη από το χωριό, και το ίδιο βράδυ εκείνη θα έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της, που θα τη βάλει σε περιπέτειες. Τέλος, η Μυρσίνη θα μάθει με τον πιο απρόσμενο τρόπο το ένοχο μυστικό του Δούκα και τα θεμέλια του γάμου τους κινδυνεύουν να κλονιστούν ανεπανόρθωτα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This