Το ΕΣΡ σφυρίζει αδιάφορα την ώρα που (κάποιοι) πολίτες στέλνουν το «Bachelor» στη δικαιοσύνη

Σοκάρει το γεγονός ότι το ντροπιαστικό ριάλιτι έχει «κερδίσει» το γυναικείο κοινό

Must Read

«Πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε»… Έτσι, κάνοντας πράξη τον πρώτο κανόνα της δημοσιογραφίας μπήκαμε στη δοκιμασία να παρακολουθήσουμε ένα από τα χειρότερα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης: Το «Bachelor»!  

Για όσους δεν ήθελαν να τιμωρήσουν τον εαυτό τους και δεν το έχουν παρακολουθήσει να πούμε ότι σε μια εντυπωσιακή βίλα μένει -για κάποιους μήνες- ένα τσούρμο κοριτσάκια (μια και μιλάμε για ηλικίες από 19 έως 23) με έναν και μοναδικό στόχο: αφού ερωτευτούν να διεκδικήσουν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο έναν άντρα, ώστε να μοιραστούν μαζί του, το… υπόλοιπο της ζωής τους!

Οι δύο ημέρες παρακολούθησης αυτού του «θεάματος» ήταν αρκετές ώστε να καταλάβουμε για ποιο λόγο κάποιες γυναικείες οργανώσεις, όπως μας ενημέρωσαν προσφεύγουν τις επόμενες ημέρες στην δικαιοσύνη ώστε να διακοπή η προβολή του και φυσικά να μην επαναληφθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σάρκα προς πώληση

Το ξεκατίνιασμα, τα 15 λεπτά δημοσιότητας, η υποκρισία και η σάρκα προς πώληση είναι τα συστατικά που έχουν φέρει αυτό το έκτρωμα στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης και -το χειρότερο απ’ όλα- στο γυναικείο κοινό!

Τα «ερωτευμένα» κοριτσάκια εκλιπαρούν έναν άντρα για ένα φιλί, μια αγκαλιά και Θεός ξέρει τι άλλο. Προκλητικές ενδυμασίες, ίντριγκες, υποκρισία, χλιδή και μια ζωή που δύσκολα συναντά κανείς στις Χολιγουντιανές παραγωγές συνθέτουν το σκηνικό που με σκηνοθετική μαεστρία μπαίνει στα σπίτια μας για να προσφέρει θέαμα και να περάσει ντροπιαστικά μηνύματα στους νέους είτε είναι αγόρια είτε κορίτσια και γεμίζει τις ώρες των πρωϊνών εκπομπών με αναλύσεις, προβλέψεις αλλά και παρουσίαση των κοριτσιών που αποχωρούν από το «παιχνίδι».

Το ΕΣΡ ακούει;

Τα ερωτήματα πολλά με πρώτο και καλύτερο το «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΡ»; Που κόπτεται για την τυχόν «γκρίζα» διαφήμιση σε κάποιο πρωϊνάδικο, αλλά σφυρίζει αδιάφορα όταν προσβάλλονται αρχές και αξίες. Που θεωρεί μια διαφήμιση 16 δευτερολέπτων σεξιστική (επειδή κάποιος ανταγωνιστής «θίχτηκε»), αλλά δέχεται με άνεση να προβάλλεται και μάλιστα σε prime time επί μήνες μια εκπομπή όπου η λέξη «προσβολή» φαντάζει… χαδάκι;

Αφορμή για να δούμε αυτό το έκτρωμα ήταν η πληροφορία ότι κάποιες οργανώσεις γυναικών προσφεύγουν το προσεχές διάστημα στην δικαιοσύνη (κάτι που θεωρούμε ότι έχει αργήσει πολύ να γίνει), αν και η συντεταγμένη πολιτεία και ειδικά το ΕΣΡ θα έπρεπε να το είχε ήδη κάνει αυτεπάγγελτα και όχι καθ’ υπόδειξη.

Εν κατακλείδι είναι ντροπή αυτά τα σκουπίδια να γίνονται πρότυπα για τους νέους και «κλειδαρότρυπα» για τους μεγαλύτερους, απολαμβάνοντας την αποδοχή τόσο των πολιτών όσο και των διαφημιζόμενων εν ονόματι του κέρδους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This