Θύματα απαγωγής οι κριτές του «MasterChef»! (video)

Το πρωτότυπο trailer του 5ου κύκλου

Must Read

Στον… αέρα είναι εδώ και λίγες ώρες το τρέιλερ για το «MasterChef 5», το οποίο έρχεται σύντομα στην οθόνη του Star, με κύριο χαρακτηριστικό την «απαγωγή» των τριών κριτών!

Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης είναι δεμένοι με σχοινί και με καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Ο Ιωαννίδης ρωτά τους κουκουλοφόρους απαγωγείς αν είναι δοκιμασία γευσιγνωσίας. Ουδείς αποκρίνεται. Στον Κουτσόπουλο όμως κάτι του θυμίζουν οι τέσσερις νεαροί απαγωγείς! Η έκπληξη στο ευφάνταστο τρέιλερ έρχεται με την αποκάλυψη των τεσσάρων απαγωγέων, που δεν είναι άλλοι από τους νικητές των τεσσάρων «MasterChef»! Σταύρος Βαρθαλίτης, Μανώλης Σαρρής, Τιμολέων Διαμαντής και Λάμπρος Βακιάρος αποκαλύπτονται και καθένας υπερασπίζεται τον κύκλο στον οποίο αναδείχθηκε νικητής!

Πάντως για τον Κουτσόπουλο οι περιπέτειες δεν τελείωσαν, μια και μετά την απαγωγή έπεσε σε μπλόκο! «Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ. Με σταμάτησαν σε μπλόκο. Με ρώτησαν πού πάω. Τους απάντησα πως θα ήθελα να πάω “πίσω”, τότε που απλώναμε την μπουγάδα και ο “ήλιος” του τη στέγνωνε σε 10 λεπτά… Δεν το κατάλαβαν… Τελικά με συνέλαβαν» έγραψε στο Instagram με χιούμορ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης… παρενέβη και του απάντησε: «10 μηχανάκια έχουν ξεκινήσει ήδη από Τρικούπη, σεφ».

https://twitter.com/KoutsopoulosLeo/status/1338942984184877056

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This