Βίσση και Βανδή στην κριτική επιτροπή του «Fame Story» o επόμενος στόχος του Κοκλώνη

Θα γίνουν και... κολλητές

Must Read

Hταν να μη γίνει η αρχή! Τι ετοιμάζουν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή στην τηλεόραση μετά τις ιστορικές στιγμές για την εγχώρια showbiz στη σκηνή του «J2US» στο Open;

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε τις δύο σταρ να κάθονται δίπλα δίπλα στην κριτική επιτροπή του «Fame Story», που θα προσγειωθεί στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του Open! Αυτός είναι λοιπόν ο επόμενος μεγάλος στόχος που έχει βάλει ο τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης για τις δύο κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου, τώρα που έσπασε και έλιωσε ανάμεσά τους ο πάγος!

To «Fame Story» είναι το νέο big thing που τρέχει ο Κώστας Καραφώτης, μιας και χαίρει της άκρας εμπιστοσύνης του Νίκου Κοκλώνη. Αλλωστε ο τραγουδιστής ξέρει καλά τι εστί «Fame Story», μιας και είχε συμμετάσχει πριν από 16 χρόνια στο μουσικό reality, το οποίο ήταν και το πρώτο στο είδος του που είχε κάνει πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τον ΑΝΤ1.

Μεγάλα σχέδια

Τώρα λοιπόν που το «Fame Story» ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback, ο Κοκλώνης έχει μεγάλα σχέδια, μιας και επιθυμεί να έχει τον Ανδρέα Μικρούτσικο ως δάσκαλο στη Μουσική Ακαδημία!

Ο δημοφιλής παρουσιαστής όμως έχει βάλει μπροστά για τα καλά το κεφάλαιο Αννα Βίσση! Φήμες τον θέλουν να της έχει προτείνει ένα μουσικό show πάνω στα πρότυπα της εκπομπής «Με αγάπη Αννα» που έχει παρουσιάσει η Βίσση στον ΑΝΤ1 το 1995 για 11 επεισόδια! Ενα show όμως που το φινάλε του γράφτηκε στις δικαστικές αίθουσες, με τον ΑΝΤ1 να ισχυρίζεται ότι η Βίσση δεν τήρησε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Ο Κοκλώνης ποντάρει πολύ στο επικοινωνιακό χάρισμα της Βίσση και θέλει να επενδύσει τηλεοπτικά στο βαρύ όνομά της, ενώ στις συσκέψεις που κάνει με τους συνεργάτες του εν όψει του σχεδιασμού της νέας τηλεοπτικής σεζόν στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα της Ρούλας Κορομηλά, τόσο για την κριτική επιτροπή του «Fame Story» όσο και για την παρουσίαση ενός βραδινού show.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This