#SurvivorGR Κράξιμο στον Σταμούλη για την ατάκα «η γυναίκα θέλει πλάσιμο» (video)

Πάρτι στο twitter για τον «μάτσο» δικηγόρο

Must Read

«Παιδιά, έχουμε νικητή… Ο βλάκας της χρονιάς!» Το twitter «ξεφώνισε» τον μαχητή του φετινού «Survivor» Κρις Σταμούλη, με αφορμή τις δηλώσεις του πως «η γυναίκα θέλει πλάσιμο».

O 32χρονος fit δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος το παίζει γενικά σκληρό καρύδι, αλλά στο αγώνισμα της Κυριακής έχασε μέχρι και από τον Τριαντάφυλλο, εξέφρασε την άποψη πως κάθε θηλυκή ύπαρξη από 15 μέχρι και 30 ετών μπορεί να διαμορφωθεί από το αρσενικό που έχει δίπλα της. «Κάθε γυναίκα είναι σαν πηλός που είναι άμορφος. Ολες τις γυναίκες τις πλάθεις, δεν έχει σημασία αν είναι 15. Ολες τις διαμορφώνεις, πιστεύω, ακόμα κι αν είναι στα 30…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κρις σε συνομιλία που είχε με τους συμπαίκτες του.

https://www.youtube.com/watch?v=Iv5LuLeyn4g

Λίγο αργότερα επανέλαβε την άποψή του και σε δηλώσεις του on camera. «Είμαι old school. Θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες χρειάζονται πλάσιμο για να διαμορφώσουν χαρακτήρα. Βέβαια, για να σε αφήσει κάποια να την πλάσεις, σημαίνει ότι σε θαυμάζει κι είναι ερωτευμένη μαζί σου» εξήγησε.

Ειρωνικά σχόλια

Φυσικά από τους συμπαίκτες του δεν έλειψαν τα περιπαικτικά και ειρωνικά σχόλια, με τον Τζέιμς Καφετζή να τον αποκαλεί «αρχιτέκτονα». Από την άλλη μεριά, η Μαριπόζα έγινε έξαλλη. «Με ενοχλεί πάρα πολύ. Πιστεύω ότι καμιά γυναίκα δεν χρειάζεται πλάσιμο και μάλιστα από άτομα με τέτοιες απόψεις» δήλωσε και το twitter συμφώνησε μαζί της, με πολλούς χρήστες να κατηγορούν τον Κρις Σταμούλη για μισογυνισμό. «Να πλάσεις τις γυναίκες; Ποιος, εσύ; Δικηγοράκο, έχεις φύγει και δεν το ξέρεις!» σχολίασε ένας, ενώ σε ένα δεύτερο tweet πήρε η…μπάλα εξαιτίας του όλους τους μαχητές: «Πώς μαζεύτηκαν τόσοι παπάρες σε μια ομάδα; Το λες και κατόρθωμα!»

https://twitter.com/_pyrarxos/status/1345823767331790849

«Παιδιά, έχουμε νικητή… Ο βλάκας της χρονιάς, ο οποίος λέει ότι οι γυναίκες θέλουν πλάσιμο από τον άντρα. Και τώρα αυτός ο άνθρωπος είναι δικηγόρος» έγραψε τηλεθεάτρια του reality, ενώ μία άλλη περιορίστηκε στο λακωνικό σχόλιο: «Μισογύνης alert». «Τώρα το μόνο που μένει είναι να βγεις υποψήφιος, τα υπόλοιπα άσ’ τα σε εμάς» γράφτηκε προειδοποιητικά σε άλλο tweet. «Βαθιά νυχτωμένος γυναικοπλάστης», σιγόνταρε ακόμη ένας χρήστης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This