Σε τεντωμένο σκοινί οι σχέσεις της Μελέτη με τον Alpha μετά τις «χυλόπιτες» από Τσιμτσιλή και Στεφανίδου

Τα Μεσάνυχτα κάνουν πρεμιέρα με Νίκο Κοκλώνη

Must Read

Μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη να επιστρέφει μεθαύριο στη μεταμεσονύκτια ζώνη του Alpha, ύστερα από τρεις μήνες απουσίας από τη μικρή οθόνη και το κόψιμο της εκπομπής «Ωρα για Μελέτη», όμως το παρασκήνιο δίνει και παίρνει!

Ποδαρικό στα «Μεσάνυχτα» θα κάνει ο παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, ωστόσο ακούγεται πως η σχέση της Μελέτη με το κανάλι εξακολουθεί να ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί.

Καμία πίεση από το κανάλι

Η παρουσιάστρια είχε ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη διοίκηση του σταθμού την Τατιάνα Στεφανίδου για να της κάνει συνέντευξη στην πρεμιέρα της εκπομπής της, καθώς είναι το νέο πρόσωπο του Alpha, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε και ο σταθμός δεν άσκησε καμία πίεση στην Στεφανίδου για να πουσάρει τη Μελέτη. Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε «όχι» στην Ελεονώρα, μια και είχε κλείσει να δώσει συνέντευξη στον Τάκη Χατζή και την εκπομπή «Direct», οπότε δεν ήθελε να εμφανιστεί και σε δεύτερη βραδινή εκπομπή του καναλιού. Και ο Alpha πήγε επίσης πάσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρήξη που υπήρξε ανάμεσα στον Alpha και στην Ελεονώρα έχει αποκατασταθεί προσωρινά, οι σχέσεις τους όμως παραμένουν «παγωμένες» και δεν αποκλείεται η συνεργασία να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό της λήγει το 2022. Τα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη θα παίζουν κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 12 το βράδυ, κάτι που σημαίνει ότι η παρουσιάστρια θα κληθεί και τις δύο μέρες να είναι απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «The 2Night Show» του ΑΝΤ1.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This