Ράδιο Αρβύλα: Γκρέμισαν τα μηχανάκια τηλεθέασης και τον ΣΚΑΪ

Εγκεφαλικά στην κυβέρνηση από τα νούμερα αλλά και το περιεχόμενο!

Must Read

Μεγαλειώδες μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα των Ράδιο Αρβύλα στο Open. Από την πρώτη κιόλας εκπομπή, έσπασε κυριολεκτικά τα μηχανάκια τηλεθέασης, καταγράφοντας το ιλιγγιώδες 22,8% στο δυναμικό κοινό και 16,8% στο σύνολο.

Μεγάλος χαμένος φαίνεται ότι είναι το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, που μεταδίδεται την ίδια ώρα. Αφού έπεσε σε μονοψήφια ποσοστά στο δυναμικό κοινό, καταγράφοντας ποσοστό τηλεθέασης 8,2% μετά από αρκετό καιρό (11,4% στο συνολο).

Φαίνεται όμως ότι οι Ράδιο Αρβύλα απογείωσαν και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open με την Νίκη Λυμπεράκη, που για πρώτη φορά πέρασε το δελτίο του ΣΚΑΪ πάντα στο δυναμικό κοινό κατά 0,2%.

Επιβεβαιώθηκαν επίσης οι φόβοι του Μεγάρου Μαξίμου αναφορικά με το περιεχόμενο της εκπομπής. Αφού για πρώτη φορά σε πανελλαδικό κανάλι, είδαμε σφυροκόπημα προσωπικά στον «υπέρκομψη» πρωθυπουργό για τις γκάφες του. Απολαύστε την χθεσινή εκπομπή:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This