#SurvivorGR Το σημερινό έπαθλο και η παίκτρια που θα εισβάλει στους Μαχητές (video)

Must Read

H ομάδα των Διάσημων στο reality επιβίωσης, δεν έχει κάνει και τόσο καλή αρχή αφού από την ημέρα προβολής του παιχνιδιού έχουμε δει τους Μαχητές να σαρώνουν νίκες. Το σημερινό έπαθλο όμως φαίνεται πως θα «ξυπνήσει» τους Διάσημους, όπως λένε και τα spoilers της εκπομπής «Love it», καθώς έχει να κάνει με την επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως σήμερα θα ανακοινωθεί ο πιο δημοφιλής παίκτης ο οποίος θα ψηφίσει έναν ακόμα παίκτη για αποχώρηση. Οπότε εκτός από τον Πάνο Καλίδη, τον Γιώργο Κοψιδά και την Ανθή Σαλαγκούδη που είναι ήδη υποψήφιοι, θα υπάρξει άλλος ένας.

Ωστόσο, νέες αφίξεις φαίνεται ότι θα γίνουν στο παιχνίδι προκειμένου να ενδυναμωθούν οι ομάδες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», νέα παίκτρια θα εισβάλλει στην ομάδα των Μαχητών.

Ο λόγος για την Μαντώ Βουρλιώτη, η οποία αναμένεται να δώσει χαρά στους συμπαίκτες της με τον «παιχνιδιάρικο» χαρακτήρα της. Η καινούργια παίκτρια είναι personal trainer, φυσικοθεραπεύτρια και κατοικεί στην Αθήνα.

Επίσης, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η παραγωγή του Survivor σκέφτεται να αναμείξει τις δύο ομάδες προκειμένου να κερδίσουν και οι Διάσημοι.

https://www.youtube.com/watch?v=lH4USitDSq4&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This