Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Survivor spoiler: Σε εμπόλεμη ζώνη μετατρέπεται το συμβούλιο του νησιού – Διαταράσσονται οι σχέσεις των πρώην «Διάσημων» (video)

Δεν έχουν σταματημό οι εντάσεις και οι κόντρες στο Survivor. Με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Περικλή Κονδυλάτο υποψήφιους προς αποχώρηση, την δεύτερη ήττα των «Κόκκινων», και την αναμονή ενός πλέον υποψηφίου, στο συμβούλιο του νησιού θα «βγούνε μαχαίρια».

Όπως αποκάλυψε το spoiler της εκπομπής «Love It», οι αντιπαραθέσεις στο σημερινό επεισόδιο θα είναι πολλές.

Στην αρχή, μία νίκη και ένας πανηγυρισμός θα σταθεί η αφορμή για να ξεσπάσει μεγάλη κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν βαριές κουβέντες μεταξύ τους. Φαίνεται πως η κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων θα απογειωθεί από το σημερινό αγώνισμα, το οποίο θα είναι δυσκολότερο, και με κάποιους να πανηγυρίζουν με ακραίο τρόπο.

Η στιγμή του συμβουλίου όμως, είναι αυτή που θα ξεκινήσει ο… πόλεμος! Συγκεκριμένα Περικλής Κονδυλάτος θα τσακωθεί με τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο, ενώ ο Τριαντάφυλλος θα έρθει σε αντιπαράθεση και με τον James Καφετζή από τους «Μπλε». Οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των δύο ομάδων θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα στο συμβούλιο με τις πιο ισχυρές φιλίες ανάμεσα στους πρώην «Διασήμους» να διαλύονται.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ