Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Ο Κανάκης και η παρέα του ετοιμάζονται για «Βινύλιο» τα Σαββατοκύριακα στο Open

Ετοιμάζονται για πρεμιέρα...

Σαρώνουν οι «Ράδιο αρβύλα» στον Open -με 20,9% στο δυναμικό κοινό και 15,1% στο σύνολο- στο τηλεβαρόμετρο της Nielsen.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζει από τον ανταγωνισμό των «Ράδιο αρβύλα» το δελτίο ειδήσεων του Σκάι με τη Σία Κοσιώνη, που έχει βρει τον μπελά του στις 20.00, αφού απέναντι από τη σατιρική εκπομπή συγκεντρώνει μόλις 10,1% στο δυναμικό κοινό! Επίσης η επιτυχημένη σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου» αγγίζει στο δυναμικό κοινό το 10% προκαλώντας πονοκέφαλο στους συντελεστές.

Αλλά η επέλαση του Κανάκη δεν τελειώνει εδώ! Ακόμα ένα νέο τηλεοπτικό χτύπημα από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη έρχεται να δώσει η τρελοπαρέα από τη Θεσσαλονίκη με την ποιοτική ψυχαγωγική εκπομπή «Βινύλιο»! Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρεμιέρα της εκπομπής τοποθετείται περί τα μέσα του άλλου μήνα, θα βγαίνει ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη (όπως και το «Ράδιο αρβύλα») και, όπως όλα δείχνουν, θα προσγειωθεί στη βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Βινύλιο» -πρωτοβγήκε στον αέρα τον Μάρτιο του 2018 έχοντας την υπογραφή τόσο στη σκηνοθεσία όσο και στην αρχισυνταξία του Αντώνη Κανάκη- είναι μία ιδιαίτερη εκπομπή για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης, με πολυδιάστατη ταυτότητα, θεματικές ενότητες για τον πολιτισμό, την κοινωνία, τον ψυχισμό του ανθρώπου, με εκλεκτούς καλεσμένους, μουσικά και όχι μόνο αφιερώματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ