Γιώργος Τράγκας: Ακούστε ζωντανά την εκπομπή από το στούντιο του Crash Radio

Αλλαγή σελίδας για τον Γιώργο Τράγκα!

Must Read

Νέα σελίδα ανοίγει στην επικοινωνία του με τους ακροατές ο Γιώργος Τράγκας σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, το CRASH RADIO μπαίνει πλέον στην ζωή μας, όπου διαδικτυακά (και σε κινητές συσκευές) από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10, θα μπορείτε να ακούτε την τεκμηριωμένη ανάλυση, τα σχόλια και τα ρεπορτάζ του Γιώργου Τράγκα ενώ στην συνέχεια ακολουθεί η ίδια ομάδα του CRASH MAGAZINE με Μαρία Καρρά, Παντελή Ζήλο και Σπύρο Νάννο.

Σε δύσκολους καιρούς έληξε η οικονομική συνεργασία με τον ρ/σ ΕΛΛΑΔΑ 943 που εκπέμπει στην Αθήνα, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία.

Ωστόσο συνεχίζεται αδιαλείπτως η συνεργασία με όλα τους περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, όπως επίσης και με τα συμμαχικά sites, zougla.gr, pronews.gr, newsbreak.gr και φυσικά στο crashonline.gr.

Σύντομα θα δημοσιευτεί και ολόκληρη λίστα των δεκάδων περιφερειακών ραδιοφώνων τα οποία θα αναπαράγουν το πρόγραμμα του CRASH RADIO ενώ παράλληλά θα μπορείτε να ακούτε τις εκπομπές μέσω των social media (facebook, youtube κ.α.) του Γιώργου Τράγκα.

Μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This