«Αγρότισσα» (;) η Naya και στο «Survivor» ο Χρήστος Ζώτος

Συνεχίζονται οι επαφές ανάμεσα σε celebrities και σε εταιρίες παραγωγής

Must Read

Η Naya στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1, ο Χρήστος Ζώτος στο «Survivor» του Σκάι. Συνεχίζονται οι επαφές ανάμεσα σε εγχώριες διασημότητες και στους ιθύνοντες των εταιριών παραγωγής που βρίσκονται πίσω από τα δύο γνωστά realities.

Αυτό του Σκάι βρίσκεται σε εξέλιξη, με το κανάλι να προσπαθεί να ενισχύσει την Κόκκινη Ομάδα με νέους παίκτες, ενώ αυτό του ΑΝΤ1 στήνεται ακόμη και προγραμματίζεται να βγει on air μέσα στον Μάρτιο. Ωστόσο, η απόφαση του καναλιού του Αμαρουσίου να συμπεριλάβει μόνο celebrities στους συμμετέχοντες στη νέα «Φάρμα» έβαλε… φτερά στα πόδια των στελεχών της παραγωγής προκειμένου να κλείσουν για το show τόσο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες όσο και αιθέριες υπάρξεις.

Η Naya

Η sexy τραγουδίστρια Naya λοιπόν είναι μία από τις νέες υποψήφιες. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», έκανε ήδη ένα ραντεβού μαζί τους και αναμένεται να ακολουθήσει κι άλλο, καθώς φαίνεται να τη θέλουν πολύ στο reality της αγροτιάς. Και η ίδια όμως δείχνει πολύ θετική στο ενδεχόμενο να πάρει μέρος.

Ο Χρήστος Ζώτος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «J2US»

Αλλωστε τα νυχτερινά κέντρα παραμένουν κλειστά και η πιθανή συμμετοχή αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει μια γεύση από γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Από την άλλη μεριά, ο τραγουδιστής Χρήστος Ζώτος –πρώην παρτενέρ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο «J2US»– δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει στο «Survivor» και -σύμφωνα με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1- βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και πολύ κοντά σε συμφωνία να ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This