Κυριακή 25/7/2021

Εμφύλιος μέσα στη νύχτα στον όμιλο Μαρινάκη!

Μαύρος χαμός με το δημοσίευμα του Βήματος!

Φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι στην ηλεκτρονική σελίδα του Βήματος. Μόνον έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι η διάψευση του Προκόπη Παυλόπουλου που κυριολεκτικά ισοπεδώνει τα Παραπολιτικά, την εφημερίδα του Κουρτάκη δηλαδή, δημοσιεύθηκε και μάλιστα σε περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας! Εννοείται ότι οι συντάκτες της ηλεκτρονικής έκδοσης έπραξαν ορθά και έβαλαν την διάψευση του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφορικά με τις τερατολογίες των Παραπολιτικών.

Ο υπότιτλος του άρθρου μάλιστα δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλη ενόχληση εντός του ομίλου, καθώς υπάρχει και η συγκυρία με την αγωγή που έχει κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, τόσο στην εκδότρια εταιρεία του Βήματος, όσο και στα Παραπολιτικά του Κουρτάκη (φωτό).

Άρα, δεν υπάρχουν περιθώρια για δημοσιογραφία σε έναν όμιλο που έχει καταντήσει μέσο προώθησης συμφερόντων. Όμως, οι συντάκτες του Βήματος δεν φαίνεται να κάνουν πίσω και μέχρι αυτή τη στιγμή το άρθρο είναι κανονικότατα δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα.

Τι κατάντια πάντως να αποτελεί μεγάλη είδηση, το αυτονόητο. Έτσι φαίνεται περίτρανα η κατάντια των ΜΜΕ.

B8DAABD2 D2AC 4C54 A491 EA2B300B5634
Το δημοσίευμα του Βήματος

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ