Survivor spoiler: H ομάδα που θα κερδίσει σήμερα την ασυλία (video)

Μία νίκη που περίμεναν εδώ και πάρα πολύ καιρό οι fans του Survivor!

Must Read

Δύο νέα πρόσωπα μπήκαν χθες στο Survivor προκειμένου να ενδυναμωθούν οι δύο ομάδες. Ο λόγος για τον Ηλία Μπογδάνο οποίος εισέβαλε στην Κόκκινη ομάδα και ο Δημήτρης Μακρόπουλος αντίστοιχα στην μπλε.

Από την ημέρα που έχει ξεκινήσει το reality επιβίωσης βλέπουμε την μπλε ομάδα να κερδίζει συνεχώς και τις ασυλίες αλλά και το έπαθλο φαγητού, αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως η κατάσταση θα αλλάξει και η κόκκινη ομάδα θα κάνει την ανατροπή.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» υπάρχει ένα λάθος στο trailer που παρουσιάζεται για το σημερινό επεισόδιο, μέσα από το οποίο φαίνεται ότι η κόκκινη ομάδα θα κερδίσει σήμερα την ασυλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This