Τετάρτη 4/8/2021

Τα Νέα του Μαρινάκη και η φιλοτουρκική προπαγάνδα…

Μεγάλη αγάπη για την Τουρκία και το ΕΛΙΑΜΕΠ

Όχι ένα, όχι δύο, άλλα τρία άρθρα στελεχών του ΕΛΙΑΜΕΠ φιλοξένησαν ταυτόχρονα τα νέα στο φύλλο της Παρασκευής. Τέτοια ταύτιση ξαφνικά του Μαρινάκη με τους εθνομηδενιστές και υπέρ της Τουρκίας; Κανονικό παράρτημα!

Αύτο γράφει σήμερα σε σχόλιο της η εφημερίδα «δημοκρατία».

F39AED09 9CCA 4E2E BC23 1E8F871DC676

Ξυπνώντας φυσικά τις μνήμες από τις αποκαλύψεις του Νίκου Μελέτη, για δημοσιογράφους που έκαναν ρεπορτάζ με χορηγία της τουρκικής κυβέρνησης. «Μα είναι δυνατόν τις ημέρες αυτές να είναι ελληνική δημοσιογραφική αποστολή οργανωμένη και πληρωμένη από την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία;» Έγραψε συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος.

Και ακολούθησε το διθυραμβικό ρεπορτάζ των Νέων, που περιέγραφε τι καλά που ζουν οι πρόσφυγες στην Τουρκία! Την ίδια στιγμή βέβαια το CNBC έβγαζε μία έρευνα – κόλαφο για εμπόριο οργάνων με θύματα φτωχούς πρόσφυγες της Συρίας στην Τουρκία.
Υπάρχουν κι άλλα πολλά δείγματα για φιλοτουρκική στάση του συγκροτήματος Μαρινάκη ειδικά αυτές τις κρίσιμες ώρες. Αλλά και πολύ νωρίτερα.

Να σημειώσουμε και την επίθεση του συγκροτήματος Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τις δηλώσεις του κατά της Τουρκίας. Πολλές συμπτώσεις.

Ίσως η στήριξη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον Κώστα Σημίτη να συνεπάγεται και στήριξη στις θέσεις της Τουρκίας, γεγονός που θα πρέπει να μας ανησυχεί. Ίσως με αυτόν τον τρόπο να στηρίζεται και η περίεργη δράση της επιτροπής 2021.

Γιατί δεν θέλουμε να πάει το μυαλό όμως πουθενά αλλού.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ