Τα Νέα του Μαρινάκη και η φιλοτουρκική προπαγάνδα…

Μεγάλη αγάπη για την Τουρκία και το ΕΛΙΑΜΕΠ

Must Read

Όχι ένα, όχι δύο, άλλα τρία άρθρα στελεχών του ΕΛΙΑΜΕΠ φιλοξένησαν ταυτόχρονα τα νέα στο φύλλο της Παρασκευής. Τέτοια ταύτιση ξαφνικά του Μαρινάκη με τους εθνομηδενιστές και υπέρ της Τουρκίας; Κανονικό παράρτημα!

Αύτο γράφει σήμερα σε σχόλιο της η εφημερίδα «δημοκρατία».

Ξυπνώντας φυσικά τις μνήμες από τις αποκαλύψεις του Νίκου Μελέτη, για δημοσιογράφους που έκαναν ρεπορτάζ με χορηγία της τουρκικής κυβέρνησης. «Μα είναι δυνατόν τις ημέρες αυτές να είναι ελληνική δημοσιογραφική αποστολή οργανωμένη και πληρωμένη από την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία;» Έγραψε συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος.

Και ακολούθησε το διθυραμβικό ρεπορτάζ των Νέων, που περιέγραφε τι καλά που ζουν οι πρόσφυγες στην Τουρκία! Την ίδια στιγμή βέβαια το CNBC έβγαζε μία έρευνα – κόλαφο για εμπόριο οργάνων με θύματα φτωχούς πρόσφυγες της Συρίας στην Τουρκία.
Υπάρχουν κι άλλα πολλά δείγματα για φιλοτουρκική στάση του συγκροτήματος Μαρινάκη ειδικά αυτές τις κρίσιμες ώρες. Αλλά και πολύ νωρίτερα.

Να σημειώσουμε και την επίθεση του συγκροτήματος Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τις δηλώσεις του κατά της Τουρκίας. Πολλές συμπτώσεις.

Ίσως η στήριξη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον Κώστα Σημίτη να συνεπάγεται και στήριξη στις θέσεις της Τουρκίας, γεγονός που θα πρέπει να μας ανησυχεί. Ίσως με αυτόν τον τρόπο να στηρίζεται και η περίεργη δράση της επιτροπής 2021.

Γιατί δεν θέλουμε να πάει το μυαλό όμως πουθενά αλλού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This