Ντοκουμέντο: Με νόμο του 1931 συνέλαβαν τον Στέφανο Χίο!

Απίστευτο και όμως ελληνικό!

Must Read

Το Newsbreak.gr Αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίον συνελήφθη ο Στέφανος Χίος αλλά και το κατηγορητήριο που βασίζεται σε νόμο του 1931! Πρόκειται για τον νόμο περί ασέμνων δημοσιευμάτων δια του τύπου. Μάλιστα ο Στέφανος Χίος διώκεται για συνέργεια, διότι δεν είναι αυτός ο υπεύθυνος της εφημερίδας και της ιστοσελίδας «Μακελειό», της οποίας το πρωτοσέλιδο αλλά και το βίντεο που το διαφήμιζε, προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Μέσα στο κατηγορητήριο συμπεριλαμβάνεται και η εκφώνηση που έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος στο συγκεκριμένο βίντεο, την οποία και παραδέχτηκε αλλά ως απλός εκφωνητής. Προσκόμισε μάλιστα και σύμβαση εργασίας από την οποία προκύπτει η συγκεκριμένη δραστηριότητα στα πλαίσια των εργασιακών που καθηκόντων, βάσει της υπαλληλικής σχέσης που διατηρεί με την εφημερίδα.

Δείτε τα ντοκουμέντα:

Η εισαγγελική παραγγελία προς τις αστυνομικές αρχές
Κατάθεση αστυνομικού οργάνου
Απόσπασμα από την κατάθεση του Στέφανου Χίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This