Εκνευρίστηκε ο Κούγιας επειδή τον «φρέναρε» η Καινούργιου! «Για χαζούς μας περνάτε»; (video)

Του έκοψε τον μονόλογο με ερώτηση - φωτιά και εκείνος έκλεισε το τηλέφωνο

Must Read

Να απαντήσει στην ερώτηση γιατί ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν θα αναλάβει συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη εάν η υπόθεση αφορά παιδεραστία ή παιδοφιλία και τελικά παρουσιάστηκε ως δικηγόρος του, κάλεσε τον Αλέξη Κούγια, η Κατερίνα Καινούργιου μέσω της εκπομπής της.

«Δεν υπάρχει τίποτα»

Η παρουσιάστρια με ευγενικό ύφος, ζήτησε με σεβασμό να λάβει απάντηση στην ερώτηση που απασχολεί όχι μόνο τους τηλεθεατές της, αλλά και σύσσωμη την κοινωνία, τα τελευταία 24ωρα όμως ο ποινικολόγος εκνευρίστηκε: «Είναι μια υπόθεση που δεν υπάρχει ούτε παιδεραστία, ούτε παιδοφιλία. Για αυτό είμαι συνήγορος. Δεν υπάρχει τίποτα» έσπευσε να την «κόψει» ο Αλέξης Κούγιας, ενώ όταν η Κατερίνα Καινούργιου διευκρίνισε ότι δεν την ενδιαφέρουν οι άσχετες πληροφορίες που ισχυριζόταν για τους μάρτυρες,  εκείνος αρπάχτηκε της έκλεισε το τηλέφωνο. 

«Το έκλεισε επειδή τον ρώτησα; Αν είναι δυνατόν! Μιλάω με τον πιο ευγενικό τρόπο, κάνω την πιο φυσιολογική ερώτηση και μου κλείνει το τηλέφωνο! Δεν μπορώ να καταλάβω! Πώς δεν έχει παιδεραστία κ. Κούγια; Πώς δεν έχει παιδοφιλία; 14χρονα αγόρια ήταν. Για χαζούς μας περνάει;» δήλωσε εκνευρισμένη η παρουσιάστρια.

Καθεστώς Κούγια με μονολόγους σε εκπομπές και παράθυρα

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη ωστόσο, έκανε τα ίδια και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αφού όπως φαίνεται δεν δέχεται να ακουστεί τίποτα διαφορετικό απ’όσα ισχυρίζεται ο ίδιος. Σα να μην έφτανε αυτό, δεν διστάζει να επιτεθεί στους δημοσιογράφους που επιχειρούν να του κάνουν ερωτήσεις, όπως η χθεσινή περίπτωση με την ρεπόρτερ την οποία αποκάλεσε «ανάγωγη», ουρλιάζοντας επειδή τόλμησε να τον διακόψει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This