Survivor: Όσα αποκάλυψε η φίλη της Μαριαλένας για την σχέση της με τον Σάκη (video)

Spoiler: Η ομάδα που θα κερδίσει το σημερινό έπαθλο

Must Read

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο Survivor και συγκεκριμένα στην ομάδα των μπλε, καθώς εισέβαλαν μέσα στην ομάδα ο πρώην της Μαριαλένας, ο Σάκης και είναι η νυν κοπέλα του η Χριστίνα.

Η κολλητή φίλη της Μαριαλένας μίλησε στην εκπομπή «Love it» και αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με τον Σάκη, στο χωρισμό τους, αλλά και στο νυν σύντροφό της, τον Γιώργο Λιβάνη.

«Δήλωσε συμμετοχή την πρώτη μέρα που χώρισε με τον Σάκη. Το συζητάγανε αλλά δεν είχαν πει ότι θα δήλωναν να πάνε μαζί. Την είδα λίγο σοκαρισμένη, νευρίασε όταν τον είδε. Είχαν μία σχέση μεγάλη. Ήταν δύσκολος χωρισμός, υπήρχε θυμός. Είχαν τυπικές επαφές όσον αφορά τη μετακόμιση του σπιτιού επειδή συγκατοικούσαν. Το πηγαίνανε σοβαρά, ήταν αγαπημένοι. Την αγαπούσε πάρα πολύ και η Μαριαλένα το ίδιο. Από γνωστούς έμαθε τι συμβαίνει με τον Σάκη και τη Χριστίνα. Δεν νομίζω ότι είχαν κανονική σχέση. Η θέση της είναι πιο δύσκολη όλων διότι δεν ήταν προετοιμασμένη να τους δει. Η Χριστίνα δεν ήταν τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, βρέθηκε μετά στη ζωή του Σάκη. Έχει τύχει να ντύσει τον Γιώργο Λιβάνη μια δυο φορές ο Σάκης. Τον Γιώργο τον ήξερε πιο πριν. Η Μαριαλένα είναι πάρα πολύ χαρούμενη για το νέο ξεκίνημα με τον Γιώργο. Όταν ταιριάζουν τα μυαλά δύο ανθρώπων…» είπε.

Spoiler

Το σημερινό έπαθλο αφορά την επικοινωνία. Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής «Eυτυχείτε», θα υπάρξει ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Κατερίνα Καινούργιου να αφήνει να εννοηθεί ότι θα κερδίσει η μπλε ομάδα.

Μάλιστα άφησε ερωτηματικό για το αν η Μαριαλένα παίρνει μήνυμα από τον αγαπημένο της.

Επίσης αποκάλυψε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου θα τραυματιστεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This