Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τις «απειλές» του Κούγια! «Καλώ τον δικηγορικό σύλλογο να τον μαζέψει» (video)

Το τηλεφώνημα του πατέρα της και η προειδοποίηση

Must Read

Διθυραμβικά σχόλια εισέπραξε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε», Κατερίνα Καινούργιου όταν τόλμησε να υποβάλλει στον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια το ερώτημα που απασχόλησε όλη την κοινωνία.

Η παρουσιάστρια ρώτησε τον ποινικολόγο για πιο λόγο ανέλαβε την υπόθεση του πρώην πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι δεν θα ασχοληθεί, αν πρόκειται για περίπτωση παιδεραστίας. Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη εκνευρίστηκε και έκλεισε το τηλέφωνο, όπως άλλωστε συνηθίζει στις πρωινές εκπομπές, όταν το περιεχόμενο της ερώτησης τον «στριμώχνει».

Η ανακοίνωση και ο χαρακτηρισμός «επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας, ο Κούγιας προαναγγέλλει «βροχή μηνύσεων» και νομικών ενεργειών προς την ανακρίτρια της υπόθεσης, την οποία χαρακτήρισε «ιδιαίτερα προκατειλημμένη», μέχρι και την παρουσιάστρια του Open, Κατερίνα Καινούριου την οποία αποκάλεσε «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου: «Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του, γεγονός που προκάλεσε την οργή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν τέτοιο τύπο που υπερασπίζεται έναν παιδεραστή, να υπονοεί κάτι για το ήθος και την αξιοπρέπειά μου»

Φανερά εκνευρισμένη και με βουρκωμένα μάτια, η παρουσιάστρια του Open ξέσπασε σταν αέρα της εκπομπής και κάλεσε τον δικηγορικό σύλλογο να επέμβει:

«Mε πήρε ο μπαμπάς μου στο διάλλειμα και μου λέει τι ”έπαθες; θα τον πάρω και θα γίνει πανικός! Τι είναι αυτά που λέει!”. Καλώ τον δικηγορικό σύλλογο να πάρει θέση για όλα αυτά! Τι είναι αυτή η επιστολή που έστειλε; Καλώ τον δικηγορικό σύλλογο να τον μαζέψει επιτέλους! Δεν θα το αφήσω έτσι αυτό! Μπορεί να μην έχω τις γνωριμίες που έχουν άλλοι αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν τέτοιο τύπο που υπερασπίζεται αυτή τη στιγμή έναν παιδεραστή να υπονοεί κάτι για το ήθος και την αξιοπρέπειά μου» προειδοποιήσε.

Δείτε επίσης: Η ανακοίνωση… σεντόνι του Αλέξη Κούγια με αυτούς που σκοπεύει να μηνύσει

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This