Χαμός στις «Άγριες μέλισσες»! Δρόσω και Κωνσταντής στο Παρίσι για τον μικρό Σέργιο

Χάνει η μάνα το παιδί!

Must Read

Συγκλονιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες», την ώρα που τα spoilers δίνουν και παίρνουν για τους Ασημίνα, Νικηφόρο, Δρόσω, Δούκα, Μελέτη και Ανέτ. Ας δούμε τα spoilers προτού πάμε στα καταιγιστικά επεισόδια της επόμενης εβδομάδας!

Η Ασημίνα, παρότι περνά ωραία στο Παρίσι, μετά τις απειλές της αδελφής της ότι θα αποκαλύψει τα πάντα στο παιδί, απαιτεί από τον Νικηφόρο να γυρίσουν στο Διαφάνι. Εκείνος με το που γυρνάει πίσω στο χωριό ζητάει διαζύγιο από την Ασημίνα και υπογράφει το τέλος του γάμου τους. Ανακοινώνει την απόφασή του στην οικογένειά του λέγοντας πως θα διεκδικήσει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.

Η Ασημίνα καταφεύγει στο πατρικό της και η Δρόσω τής προτείνει να συμμαχήσουν για να διεκδικήσουν το παιδί στο δικαστήριο. Ετσι, οι αδελφές Σταμίρη ενώνονται για χάρη του μικρού κατά των Σεβαστών. Ο Σέργιος μαθαίνει πως ο πατέρας του ζήτησε διαζύγιο από τη μητέρα του και καταρρέει. Από την άλλη μεριά, σε μεγάλες περιπέτειες μπαίνουν Μελέτης και Ανέτ και για όλα φταίει ο… νεκρός Θέμελης! Οσο για το τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα; Ιντριγκες, ανατρεπτικές αποφάσεις και εκπλήξεις προμηνύουν καυτά επεισόδια!

Δευτέρα 22 Μαρτίου

Ο Κωνσταντής πείθει τη Δρόσω και οι δυο τους ετοιμάζονται ν’ αναχωρήσουν για το Παρίσι, την ώρα που ο έρωτας της Ασημίνας και του Νικηφόρου δείχνει να αναθερμαίνεται. Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός μετά την κλήτευση της Μυρσίνης στο δικαστήριο.

Ο Δούκας αποφασίζει να συναντηθεί με τον Βόσκαρη, προκειμένου να έρθουν σε μια συνεννόηση για να μείνει κρυφός ο ρόλος της Μυρσίνης σ’ αυτήν την υπόθεση. Η συνάντηση, όμως, θα πάρει απρόσμενη τροπή. Η Δέσπω βρίσκει τη μοναδική λύση για να παραμείνει ο Ευτύχης δίπλα στον Μιλτιάδη και στη Βιολέτα, ενώ ο Μελέτης αρχίζει έρευνα για να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη, όμως η Δόμνα δηλώνει πως γνωρίζει ήδη τον πραγματικό ένοχο και η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα για όλους.

Τρίτη 23 Μαρτίου

Η Ελένη έχει αμφιβολίες αν πρέπει να σύρει τη Μυρσίνη στο δικαστήριο, παρά την προτροπή του Σαράφη και του Λάμπρου. Την ίδια στιγμή, οι αδελφές της βρίσκονται αντιμέτωπες στο Παρίσι.

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος αρνούνται πεισματικά να υποχωρήσουν στις απαιτήσεις της Δρόσως, όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να παίξει το τελευταίο της χαρτί. Ο Βόσκαρης απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη, ζητώντας τους να τον βοηθήσουν και ο Σεβαστός πιέζει τον Γραμματικό να αποσύρει την κατάθεση της Μυρσίνης! Από την άλλη, ένα απειλητικό σημείωμα, που βρήκε η Δόμνα εναντίον του Θέμελη, αναστατώνει την Ανέτ και τον Μελέτη, που συνεχίζει να ερευνά την εμπλοκή του Δούκα στη δολοφονία του πατέρα του.

Υπάρχουν και καλά νέα όμως στο Διαφάνι και δεν είναι άλλα από τον επερχόμενο γάμο του Προύσαλη με τη Ρίζω, με το ζευγάρι να είναι αποφασισμένο να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα με την υπόθεση υιοθεσίας του Ευτύχη.

Τετάρτη 24 Μαρτίου

Ο Δούκας στέλνει στα χέρια της Ελένης ένα «όπλο» για να νικήσει τον Βόσκαρη, ενώ την ίδια στιγμή αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του προκειμένου να κλείσουν οριστικά τους λογαριασμούς τους, φέρνοντας στο φως τον πραγματικό λόγο που ο πατέρας του πήρε τον Βόσκαρη από το ορφανοτροφείο.

Στο Παρίσι ο Νικηφόρος παίζει το δικό του τελευταίο χαρτί, κάνοντας μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Κωνσταντή. Πώς θα αντιδράσει όμως εκείνος την ώρα που η Ασημίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση σε σχέση με το παιδί και την επιστροφή τους, ύστερα από τη συζήτησή της με τη Δρόσω.

Πέμπτη 25 Μαρτίου

Η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο πως πρέπει να επιστρέψουν στο χωριό. Εκείνος, όμως, είναι ανένδοτος και αποφασισμένος να μείνουν με το παιδί στο Παρίσι.

Η κατάθεση της Ελένης φέρνει τους δικαστές μπροστά στις ευθύνες της Δικαιοσύνης, ενώ στο άλλο… θρίλερ ο Μελέτης ανησυχεί με την εμπλοκή δύο αντρών στην υπόθεση της δολοφονίας του Θέμελη και αποκαλύπτει την αλήθεια για τις επαγγελματικές τους σχέσεις στην Ανέτ, που βλέπει την κατάσταση να περιπλέκεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This