Επανένωση της Μπεκατώρου με τον Αρναούτογλου στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Θα σμίξουν και πάλι!

Must Read

Να που οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν! Από το 2013 έως το 2015 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα παρουσίαζαν με επιτυχία, κάνοντας ένα ωραίο παρεάκι, την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Τα Καρντάσιανς».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Σταρόβας στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς»

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, το κανάλι του Αμαρουσίου από τον Οκτώβριο του 2021 επεξεργάζεται την ιδέα να τοποθετήσει την παρουσιάστρια στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο».

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα βρεθεί ξανά τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος θα είναι ο παρουσιαστής του σόου που τόσο έχει αγαπηθεί από την ελληνικό κοινό.

Για την ιστορία, το κανάλι του Αμαρουσίου είχε προβάλει το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» το 2007, το 2009, το 2010 και το 2012, ενώ στον Σκάι έχει παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια δύο φορές!

Φήμες το τελευταίο 24ωρο ήθελαν και τον Σάκη Τανιμανίδη να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», κάτι που έχει κάνει στο παρελθόν στο κανάλι του Φαλήρου, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Βλέπετε, εκείνος θα κάνει άλλα πράγματα στον ΑΝΤ1, μια και είναι πολύ πιθανόν να δούμε τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι «Φάρμα» από το φθινόπωρο, αφού πάει καλά στην τηλεθέαση.

Ετσι, θα γίνει απόσβεση των αρκετών χρημάτων που έχουν δοθεί για την κατασκευή του σπιτιού όπου μένουν οι παίκτες. Ας μην ξεχνάμε πως η «Φάρμα», αν και άργησε αρκετά να ξεκινήσει, καταφέρνει και κάνει 20άρια στην τηλεθέαση, έχοντας απέναντι αφενός το «MasterChef» και αφετέρου το «Survivor».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This