Ο «Big Brother» θα το ρίξει στη… Μελέτη

Δελεαστική η πρόταση από το κανάλι του Φαλήρου...

Must Read

Με την άνοιξη άρχισε και… ο χορός της μεταγραφολογίας, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε το πρώτο ραντεβού της Ελεονώρας Μελέτη με τον Σκάι!

Η παρουσιάστρια, όπως ακούγεται, δέχτηκε μια πολύ… brand new πρόταση από το κανάλι του Νέου Φαλήρου, την οποία βρήκε πολύ δελεαστική, καθώς της πρότειναν από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2021 να παρουσιάσει το «Big Brother».

Οπως λέγεται στη μιντιακή αγορά, η Μελέτη απάντησε ότι θέλει να περιμένει να έρθει ο Ιούνιος για να λήξει και τυπικά το συμβόλαιό της με τον Alpha, και τότε να τα συζητήσουν όλα εκτενέστερα, συμπεριλαμβανομένων και των οικονομικών της απολαβών. Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια έθεσε έναν σημαντικό όρο: Σε περίπτωση που υπογράψει, να αξιοποιηθεί και σε άλλο πρότζεκ από τον Ιανουάριο και μετά. Θέλει, με άλλα λόγια, να παραμείνει όλη τη σεζόν 2021-2022 τηλεοπτικά ενεργή και η παρουσία της να μην ολοκληρωθεί μόλις πέσει η αυλαία του «Big Brother»!

Μάλιστα οι… Φαληριώτες τής έδωσαν τα εχέγγυα ότι δεν θα μείνει ξεκρέμαστη μετά το reality! Για την ιστορία, οι ιθύνοντες του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού είχαν προσεγγίσει τη Μελέτη και στο παρελθόν και της είχαν προτείνει να αναλάβει την παρουσίαση του πρώτου κύκλου του «Big Brother», καθώς πιστεύουν στην τηλεοπτική της πλέον «ωριμότητα».

Ωστόσο η παρουσιάστρια είχε αρνηθεί, αφού είχε ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας της με τον Alpha από τον Δεκέμβριο του 2019 για τις εκπομπές «Ωρα για Μελέτη» και «Μεσάνυχτα»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This