Η Χρηστίδου παραμένει στη «στέγη» του Open, παρά την πίεση από άλλα κανάλια

Open και... ξερό ψωμί!

Must Read

Ηταν το 2018 όταν η Σίσσυ Χρηστίδου έδινε τα χέρια με το νέο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια αναλάμβανε την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Open και, χτίζοντας σιγά σιγά αλλά σταθερά μια σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές, έφτασαν πλέον τόσο εκείνη όσο και οι συνεργάτες της να βλέπουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης στην εκπομπή τους «Ελα χαμογέλα»!

Διανύοντας λοιπόν περίοδο μεταγραφολογίας, μια και πολλά συμβόλαια ολοκληρώνονται, η παρουσιάστρια μπήκε στο… στόχαστρο κι άλλων καναλιών. Σύμφωνα με φήμες, δέχτηκε πρέσινγκ από τον Alpha (για καθημερινή εκπομπή μόλις τελειώσει το «Happy Day») και το Star (για καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή).

Υψηλά νούμερα τηλεθέασης

Στην περίπτωσή της υπάρχει ένα «όμως», μια και η Σίσσυ Χρηστίδου και η τηλεοπτική της παρέα στο Οpen με την εκπομπή «Ελα χαμογέλα», που σημειώνει κάθε Σάββατο και Κυριακή υψηλά νούμερα τηλεθέασης, μένουν στο Open!

Η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν ξεχνά, όπως λέγεται στους διαδρόμους του καναλιού, ότι ο σταθμός του Ιβάν Σαββίδη ήταν εκείνος που της έδωσε το 2018 τηλεοπτική στέγη ύστερα από έξι χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη, μια και η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2012 στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια έχει αγαστή συνεργασία με το Οpen, αμέριστη στήριξη, ελευθερία λόγου και επιλογής συνεργατών, και όλα αυτά μετράνε σημαντικά για να παραμείνει στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This