Δευτέρα 17/5/2021

Συνάδελφοι Γιώργου Καραϊβάζ: «Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα»

Η ανακοίνωση της ιστοσελίδας bloko.gr στην οποία ήταν ιδρυτής και διαχειριστής και ο αποχαιρετισμός των συναδέλφων του

Μια είδηση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, η δολοφονία του έμπειρου και μάχιμου δημοσιογράφου που έχει ασχοληθεί με βαρύτατες και σημαντικές υποθέσεις, έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη τη χώρα. 

«Παγωμένοι» οι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να πιστέψουν την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ, σε μια προσπάθεια πιθανότατα, φίμωσης του.

Με ανακοίνωσή του στο bloko.gr στο οποίο ήταν ιδρυτής και ιδιοκτήτης, αναφέρεται ότι κάποιοι επέλεξαν να κλείσουν το στόμα του δημοσιογράφου και να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει. Την ανακοίνωση υπογράφουν οι συνάδελφοί του Σπύρος Λεβειδιώτης και Μανώλης Ασαριώτης:

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, δεν είναι πια μαζί μας. Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες. Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του. Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες» αναφέρει το bloko.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ