Η Σταυροπούλου συμφώνησε με Κοκλώνη για τον επόμενο κύκλο του «J2US»

«Δεμένη» με το «J2US»

Must Read

Χωρίς Βίκυ Σταυροπούλου, «Just the two of Us», γίνεται; Και φυσικά δεν γίνεται!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μπριόζα ηθοποιός έδωσε τα χέρια με τον τηλεοπτικό παραγωγό Νίκο Κοκλώνη για τον επόμενο κύκλο του μουσικού σόου στο Οpen.

Η ίδια, ενώ είχε πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, αποφάσισε για το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν (από Οκτώβριο δηλαδή) να συνεργαστεί με τον Κοκλώνη και την τηλεοπτική του εταιρία Barking well. Η δυνατή φιλία της με τον τηλεοπτικό παραγωγό είναι αδιαπραγμάτευτη και θα συνεχιστεί ξανά επί της οθόνης, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να την απολαύσουν για ακόμη μια φορά στο «J2US», το οποίο θα προβάλλεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ζωντανά μία ή και δύο φορές την εβδομάδα.

Η Βίκυ Σταυροπούλου θα καθίσει και πάλι στη θέση του κριτή στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου, της Δέσποινας Βανδή και του Σταμάτη Φασουλή.

Αυτή η συμμετοχή στο σόου του Νίκου Κοκλώνη καθιστά πρακτικά αδύνατο τις θεατρικές εμφανίσεις της, όμως η ίδια δεν θα αφήσει παραπονεμένο το κοινό της, μια και συζητά για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι» των Ρέππα και Παπαθανασίου, σε μεταγενέστερο όμως διάστημα και όταν θα έχει ολοκληρωθεί ο νέος κύκλος του «J2US».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This