Survivor: H ομάδα που θα κερδίσει την ασυλία και η απάντηση του Παππά αν θα παντρευτεί την Alessia (video)

To reunion των πρώην παικτών - Ποιοι έλειπαν από την μάζωξη;

Must Read

Μπορεί να αποχώρησαν από το Survivor και μερικοί μάλιστα να είχαν μονομαχήσει καθώς βρίσκονταν σε αντίπαλες ομάδες. Ωστόσο μετά την αποχώρησή τους φαίνεται πως άφησαν πίσω τους την οποία κόντρα έχει δημιουργηθεί μέσα στο reality επιβίωσης και έχουν κρατήσει πολύ φιλικές σχέσεις.

Πριν από μερικά διάστημα η πρώην παίκτες του Survivor είχαν πραγματοποιήσει reunion στο σπίτι του Πάνου Καλίδη, όμως υπήρχαν αρκετές απουσίες.

Reunion όμως θέλησαν να ξαναπραγματοποιήσουν δίνοντας το παρών και όσοι παίκτες έλειπαν (εκτός από την Άννα Μαρία Βέλλη), από την προηγούμενη μάζωξη και αυτή τη φορά την πρόσκληση έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Kοψιδάς, ο Πάνος Καλίδης, η Ελίζαμπεθ Eλέτσι, η Ασημίνα Ιγγλέζου, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Έλενα Kρεμλίδου, o Δημήτρης Μακρόπουλος και η Μαριάνθη Κάσδαγλη βρέθηκαν στο σπίτι του Βασίλη Ζούλια στη Σαρωνίδα για μεσημεριανό γεύμα.

Ο διάσημος σχεδιαστής κοσμημάτων ανάρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό του Instagram, όπου κάνει το ανάλογο σχόλιο για τον κάθε ένα παίκτη και όπως είναι αντιληπτό η διάθεση ήταν ανεβασμένη.

«Διαβολικός αλλά μια φράουλα την προσφέρει! #bestfriends»

«Πολύ προκλητικό ντεκολτέ για κάλεσμα σε μεσημεριανό φαγητό!!! Αλλά τέλος πάντων!
❤️??»

«Θα του τη φέρω από πίσω με την μαξιλάρα, διότι ποτέ δεν είναι αργά να πάρεις ρεβάνς! Ποιος είπε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο? Ε αυτό ένα πράμα!»

«We are survivors, we survived our EGO»

Spoiler

Και ενώ οι πρώην παίκτες του survivor τρώνε και πίνουνε με χαλαρή διάθεση και θα γιορτάσουν τις ημέρες του Πάσχα με αγαπημένα τους πρόσωπα, οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο προσπαθούν με νύχια και με δόντια να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Σήμερα λοιπόν θα προβληθεί στις μικρές μας οθόνες το αγώνισμα ασυλίας και σύμφωνα με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο τον γνωστό σε όλους «Μισθοφόρο» η ομάδα που θα κερδίσει για ακόμη μία φορά την ασυλία θα είναι η μπλε ομάδα.

Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης Παππάς επέστρεψε επιτέλους στα πάτρια εδάφη και οι κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποσπάσουν τις πρώτες τους δηλώσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν απάντησε σε καμία ερώτηση, καθώς έχει ρητή εντολή από την παραγωγή να μην προβεί σε καμία δήλωση.

Στην ερώτηση όμως που του έκανε η δημοσιογράφος της εκπομπής «Happy Day», αν θα παντρευτεί την Alessia, ο πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας φάνηκε να ξαφνιάστηκε.

Δείτε επίσης: To μήνυμα της Alessia στον σύντροφό της Αλέξη Παππά: «Πες του ότι έχασε το γάμο» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This