Tο «φάντασμα» του Αλέξη Παππά «έχει στοιχειώσει» το Survivor (video)

Η παρουσία του πρώην παίκτη είναι ακόμη αισθητή στο Survivor και το Twitter πήρε φωτιά!

Must Read

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να θεωρούνταν ο «κακός» του Survivor και να αποχώρησε από το reality επιβίωσης, ωστόσο στο χθεσινό επεισόδιο φάνηκε πως ακόμη και με την απουσία του η «παρουσία» του ήταν αισθητή.

Ο Τριαντάφυλλος που είχε έρθει πολύ κοντά με τον ηθοποιό, προκειμένου να νιώσει κοντά του τον φίλο του, εμφανίστηκε με ένα ψηλό κλαρί στο συμβούλιο του νησιού, το οποίο το βάφτισε με το όνομα του πρώην παίκτη.

Παρόλα αυτά ο Αλέξης Παππάς ήταν για ακόμη μία φορά το επίκεντρο της συζήτησης και από τις δύο ομάδες, καθώς σύμφωνα με τους συμπαίκτες του, φαίνεται να δικαιώνεται σχετικά με όσα είχε πει για τον James και τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Ηλίας Μπογδάνος μάλιστα που είχε έρθει πολύ κοντά με τους δύο παίκτες της μπλε ομάδας φαίνεται ότι μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά να του «γύρισαν την πλάτη».

«Από τη στιγμή που έφυγε ο Άλεξ δεν έχουμε επαφή, ενώ λέγαμε και 10 πράγματα. Τώρα ξαφνικά είμαστε στα τυπικά και με παραξένεψε γιατί έγινε μέσα σε μια νύχτα», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, με τον James να του απαντάει: «Την ημέρα που έφυγε ο Αλέξης θα φτιάξουν οι σχέσεις στην κόκκινη ομάδα. Στο συμβούλιο το αρνήθηκαν και την επόμενη μέρα το επιβεβαίωσαν».

To Twitter από την άλλη δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Αλέξης Παππάς βρίσκονταν ακόμη στον Άγιο Δομίνικο και ξεκίνησε το «γλέντι».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This