«Πάγωσαν» στον ΣΚΑΙ με την δήλωση της Πελώνη για το 8ωρο (video)

Άφησες σύξυλους ακόμα και τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ

Must Read

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη μιλώντας για το νέο νομοσχέδιο που προβλέπει κατάργηση του 8ωρου, προκάλεσε γέλια… μέχρι και στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ!

Τη στιγμή που σύσσωμα τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταδικάζουν το νέο νομοσχέδιο που καταπατά τα δικαιώματα των εργαζομένων στο 8ωρο, η κυβέρνηση επιμένει εμμονικά να υποστηρίζει ότι πρόκειται για αλλαγές που είναι… υπέρ των εργαζομένων!

Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων της εκπομπής «Αταίριαστοι» η Πελώνη απάντησε ότι η αντιπολίτευση διαστρέβλωσε τις νέες ρυθμίσεις και ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των τηλεθεατών, υποστήριξε ότι δεν καταργείται το 8ωρο αλλά «διευθετείται ο χρόνος εργασίας». Το αποκορύφωμα όλων; H ίδια χαρακτήρισε το νομοσχέδιο του Χατζηδάκη ως «φιλεργατικό» και άφησε σύξυλο μέχρι και τον Χρήστο Κούτρα ο οποίος δεν σταμάτησε να κάνει γκριμάτσες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This