Σάββατο 31/7/2021

Μαριέττα Χρουσαλά ή Αγγελική Τσιώνου θα είναι η… νέα Καγιά του «GNTM»;

Μπορεί και η Χρουσαλά να έχει «περγαμηνές», αλλά η Αγγελική Τσιώνου φαίνεται επικρατέστερη για κριτής στο «GNTM»

Μαριέττα Χρουσαλά ή Αγγελική Τσιώνου; Στην ανεύρεση του προσώπου που θα καλύψει τη θέση της Βίκυς Καγιά στο «GNTM» βρίσκονται οι ιθύνοντες του Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα όνομα το οποίο είναι επικρατέστερο, της Αγγελικής Τσιώνου, γυναίκας που κάνει περήφανη την Ελλάδα στον χώρο της μόδας και στις διεθνείς πασαρέλες! Βέβαια, και η Μαριέττα Χρουσαλά έχει το κύρος και το… στέμμα της, αλλά το Star είναι το κανάλι που επικεντρώνεται στο να βρίσκει και να αναδεικνύει νέα τηλεοπτικά πρόσωπα στο κοινό.

Η Τσιώνου, που ζει και εργάζεται ως μοντέλο στο Παρίσι, έχει καταφέρει να κάνει μια καριέρα, που έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς συμμετέχει σε καμπάνιες πολύ μεγάλων οίκων μόδας.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε μιλήσει για την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «To μόντελινγκ ήρθε στη ζωή μου τελειώνοντας το σχολείο και παράλληλα με τις σπουδές μου ως κοινωνική λειτουργός. Πάντα ήθελα να είμαι ανεξάρτητη και να έχω τα δικά μου χρήματα, οπότε ξεκίνησε σαν μια δουλειά που μου έδινε ένα καλό χαρτζιλίκι. Στην αρχή το έβλεπα ως κάτι παροδικό, που σύντομα θα αντικατασταθεί με κάποια άλλη δουλειά, αλλά οι δουλειές πήγαιναν όλο και καλύτερα και κατέληξα να το κάνω full time. Είχα την τύχη να ταξιδέψω αρκετά με τη δουλειά μου και να γνωρίσω αρκετό κόσμο. Οι καλύτερες στιγμές, παρ’ όλα αυτά, ήταν όταν έμενα στη Νέα Υόρκη και τώρα στο Παρίσι, όπου επέλεξα και να μείνω».

Υψηλό κασέ

Να σημειωθεί ότι το top model συμμετείχε στην καμπάνια του οίκου Louboutin, όπου αναγνωρίστηκε η δουλειά του από ανθρώπους που είναι στο επίκεντρο της μόδας – και όλα αυτά τα κατάφερε μόνη της σε μια ξένη χώρα και, μάλιστα, με πολύ υψηλό κασέ!

Το πιο σημαντικό γι’ αυτήν είναι η προσωπικότητα και το ξεχωριστό στιλ: «Δεν ξεχωρίζει η πιο όμορφη, αλλά η πιο ιδιαίτερη. Πρέπει σίγουρα να έχεις υπομονή, ευγένεια και ακόμα να ξέρεις να διακρίνεις πολλές φορές μόνη σου (χωρίς booker) τι είναι σωστό και τι όχι στη δουλειά σου» είχε πει όταν τη ρώτησαν για τα εφόδια που πρέπει να έχει μια κοπέλα για να κάνει καριέρα στον χώρο της μόδας!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ