Ο… Δούκας Σεβαστός «κάρφωσε» το τελευταίο γύρισμα των «Άγριων μελισσών»

Τον Ιούλιο τους περιμένουν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου!

Must Read

Ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου των «Άγριων μελισσών», με τον Δούκα Σεβαστό να κάνει γνωστή την είδηση!

Και μπορεί στο Διαφάνι του ’60 να μην έχουν… ίντερνετ, όμως ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος υποδύεται τον αδίστακτο τσιφλικά, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Τελευταίο γύρισμα».

Οι πρωταγωνιστές θα πάρουν τις βαλίτσες τους και θα φύγουν σε βουνά και παραλίες για να ξεκουραστούν, γιατί τον Ιούλιο τους περιμένουν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου! Αλλωστε, οι περισσότεροι εξ αυτών θα φροντίσουν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και του χρόνου. Ε, πάρτε μια γεύση από τι πρόκειται να συμβεί!

Ο Δούκας, έπειτα από τις κατηγορίες της Πηνελόπης αλλά και της αδελφής του, της Ανέτ, για τους φόνους του Θέμελη και του Γραμματικού, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη.

Ωστόσο, ένα πρόβλημα με την καρδιά του θα τον αφήσει έξω από τη φυλακή. Οι Αβάντες θα αποκτήσουν δύναμη στα χρόνια της χούντας, με αποτέλεσμα ο Δούκας να συνεχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Η Μυρσίνη στο νέο τους σπίτι, στη Λάρισα (μια και εγκαταλείπουν το Διαφάνι) βιώνει την εγκατάλειψη από όλα της τα παιδιά. Η τιμωρία της είναι η μοναξιά της και αποτρελαίνεται, αφού η οικογένειά της θα έχει διαλυθεί ολοκληρωτικά.

Κωνσταντής, Νικηφόρος και Πηνελόπη έχουν πάψει να ζουν ως Σεβαστοί, έχουν απαρνηθεί την περιουσία των γονιών τους και έχουν γυρίσει την πλάτη σε όλους και σε όλα, κάνοντας τη δική τους αρχή. Στο πλευρό του Κωνσταντή θα βρίσκεται η Δρόσω, αλλά και η Ασημίνα και ο Νικηφόρος δεν έχουν τελειώσει με τον έρωτά τους. Η Πηνελόπη, από την άλλη μεριά, θα μετακομίσει στο Παρίσι, ενώ ο Μελέτης θα χωθεί ακόμα πιο βαθιά στα άδυτα των Αβάντων την επταετία των συνταγματαρχών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλ. Μαρουσάκης: «Κακοκαιρία ”εξπρές” προ των πυλών με καταιγίδες»

Μπορεί ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα να επέτρεψε στους Έλληνες να γιορτάσουν τα κούλουμα, δίχως «ευτράπελα», όμως ένα νέο...

More Articles Like This