Ξανθοθύελλα ετοιμάζει ο Ιλιτζαλί για το «All Star My Style Rocks»

Υποψήφιες οι Τούνη, Παναγιώταρου, Καρύδα, Παπαδοπούλου και η... μελαχρινή Αλεξανδράκη

Must Read

Ως τώρα ακούγαμε για το «All Star Survivor», αλλά έτσι όπως πάει το πράγμα το «All Star My Style Rocks» θα σερβίρει στους τηλεθεατές ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μιας και ο Τούρκος παραγωγός έχει στο μυαλό του να μαζέψει καλλονές που ήταν παλιά στο reality μόδας και να τις ρίξει πάλι στη μάχη της τηλεθέασης!

Κάποιες λοιπόν ίσως αφήσουν τα give away στο Instagram, τις σέξι πόζες στο ίντερνετ, προκειμένου να προσγειωθούν στο νέο «My Style Rocks», που θα ξεκινήσει το πρώτο μισό της σεζόν, με επικρατέστερη παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία θα έχει διπλό ρόλο στον Σκάι, αφού θα παρουσιάζει και το ερωτικό βουκολικό ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει».

Στο ανανεωμένο «Μy style Rocks» θα συμμετέχουν κυρίως… influencers: Από την ξανθιά «αποπλάνηση» Ιωάννα Τούνη, τη σέξι μελαχρινή Δήμητρα Αλεξανδράκη,

την μπάρμπι της ελληνικής TV Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έως την εκρηκτική και εκκεντρική Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την κούκλα Βικτώρια Καρύδα, που προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της μετά τη δολοφονία του συζύγου της.

Μέχρι στιγμής, όπως λέγεται, καμία δεν έχει υπογράψει με τον σταθμό του Νέου Φαλήρου, αλλά όλες θέλουν να τους στρωθεί χρυσάφι στα πόδια τους για να πέσουν οι τζίφρες.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι απέναντι στον Κουδουνάρη και στους λοιπούς κριτές δεν θα βρίσκονται οι προηγούμενες τρεις νικήτριες Ραμόνα Βλαντή, Φωτεινή Τράκα και Αρετή Λις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This