Masterchef: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τον μεγάλο νικητή; (video)

Όταν ο Διονύσης Σαρακίνης χλεύαζε το «MasterChef».

Must Read

O Διονύσης Σαρακίνης, ο οποίος διεκδικεί τον τίτλο του MasterChef πριν από μερικά χρόνια φαίνεται πως ήταν αντίθετος με την ύπαρξη του εν λόγω reality και μάλιστα κατέκρινε όσους συμμετείχαν σε αυτό.

Τις τελευταίες ώρες έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου μία δημοσίευση που είχε κάνει ο παίκτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από το 2016, μέσα από την οποία χλεύαζε όσους δήλωναν συμμετοχή στο reality μαγειρικής.

Συγκεκριμένα είχε γράψει: «Πόσοι chef χωράτε σε αυτή την χώρα; Πόσοι δουλεύετε; Πόσο νούμερα είστε;».

Στα σχόλια που ακολούθησαν ήταν ακόμη πιο καυστικός καθώς είχε γράψει: «Η φωτο είναι το νούμερο ένα ποστ στο fb πλέον…!! Όλα τα γίδια μέσα…!!! και κάτσε εσύ και εγώ να σπάμε τα @@@@@ μας για να βγει όπως πρέπει μια δουλειά».

O Διονύσης Σαρακίνης όμως όχι μόνο έλαβε μέρος στο παιχνίδι αλλά έφτασε και μέχρι τον τελικό, o οποίος θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Ο εν λόγω chef μαζί με την Μαργαρίτα Νικολαΐδη, που έχουν εντυπωσιάσει τους κριτές με τις μαγειρικές τους ικανότητες, διεκδικούν τον τίτλο του Master Chef και τα στοιχήματα έχουν ήδη βγάλει τον μεγάλο νικητή.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό», ο νικητής φαίνεται να είναι η Μαργαρίτα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This