Survivor: Το μυστικό της παραγωγής που πρόδωσε ο Κατσούλης και η απουσία του James από τον ημιτελικό (video)

O James Καφετζής έφτασε μέχρι το Άλσος Βεΐκου αλλά αποχωρησε.

Must Read

Έφτασε η μέρα του μεγάλου τελικού του Survivor. Έπειτα από τις δύσκολες δοκιμασίες και τις κακουχίες που πέρασαν μετά από 6,5 μήνες περίπου οι παίκτες που δήλωσαν συμμετοχή στο reality επιβίωσης, στον τελικό κατάφερε να φτάσει ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπογδάνος.

Στον ημιτελικό οι παίκτες αναβίωσαν στιγμές που είχαν περάσει, με τον Σάκη Κατσούλη να προδίδει κατά λάθος σε ένα μυστικό της παραγωγής.

Συγκεκριμένα ο ένας από τους δύο φιναλίστ αναφέρθηκε στα συμβούλια του νησιού και αποκάλυψε άθελά του ότι η παραγωγή κερνούσε καφέ τους παίκτες.

«Από τα συμβούλια του νησιού θυμάμαι τον Ηλία! Θυμάμαι όντως να κοιμόμαστε όλοι στην αρχή του συμβουλίου γιατί στο τέλος όλοι ζήταγαν τον λόγο. Αλλά μερικές φορές θυμάμαι τον Ντάφυ, ο οποίος πριν από κάθε συμβούλιο του λέγαμε να κοιμηθούμε λίγο και μας έλεγε… “παιδιά, όχι, θα πιω λίγο καφέ να είμαι ξύπνιος. Ε, “θα πιω λίγο τσάι” μας έλεγε», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Γιώργος Λιανός προσπάθησε να σώσει την κατάσταση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Άντε να την κάνω εγώ την αποκάλυψη, παιδιά. Μερικές φορές το γύρισμα του συμβουλίου μπορεί να πήγαινε μία και δύο η ώρα τη νύχτα, επομένως χρειαζόταν ένα boost… Τόσο δα, μισό δαχτυλάκι».

Η απουσία του James Καφετζή από τον ημιτελικό

Στον ημιτελικό όμως δεν βρέθηκαν όλοι παίκτες αφού απουσίαζαν ο Αλέξης Παππάς, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Χριστίνα κεφάλα, η Νικολέτα Μαυρίδη και ο James καφετζής.

Ο Γιώργος Λιανός κατά την παρουσίαση του ημιτελικού αποκάλυψε οι εν λόγω παίκτες δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι για προσωπικούς λόγους.
Ωστόσο εδώ και μέρες είχε γίνει γνωστό ότι θα παρουσιάζει ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Αλέξης Παππάς λόγω των γυρισμάτων για το «Τhe Βachelor 2». Επίσης η Χριστίνα Κεφαλά είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είχε πυρετό και για αυτό το λόγο δεν μπόρεσε να συναντήσει ξανά τους πρώην συμπαίκτες της.

Η Νικολέτα Μαυρίδη και ο James Καφετζής ενώ έφτασαν μέχρι το σημείο όπου διεξάγονταν ο ημιτελικός, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Η Νικολέτα Μαυρίδη, όπως αποκάλυψε και η ίδια, μπήκε σε καραντίνα διότι βρέθηκε με χαμηλό ιικό φορτίο. Άγνωστος όμως παραμένει ακόμη ο λόγος που ο James Kαφετζής δεν έδωσε το παρών.

Ο Νίκος Mπάρτζης μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» εξήγησε πως «Ο Τζέιμς Καφετζής έφυγε γιατί κάτι του έτυχε! Δεν ξέουμε κάτι… Όχι λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό. Κάτι του έτυχε, τον πήραν τηλέφωνο και έπρεπε να φύγει. Κάτι του έτυχε σοβαρό και έπρεπε να φύγει»

 «Η αλήθεια είναι ότι εμείς οφείλουμε να πιστέψουμε αυτό που λέει ο κολλητός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης, γιατί κατέφθασαν και μαζί. Βέβαια το ό,τι κάτι του έτυχε δεν ταυτίζεται με τις εικόνες που είδαμε στο Instagram. Γιατί ανέβαζε ωραίες φωτογραφίες, χαλαρές με την κοπέλα του, έτρωγαν σουβλάκια και παρακολουθούσαν τον ημιτελικό από το σπίτι», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This