Δούκισσα Νομικού: Τέλος από το «Super Makeover»! Δεν επιθυμεί να το ξαναπαρουσιάσει (video)

Άγνωστό το τηλεοπτικό της μέλλον!

Must Read

Έπειτα από τρία χρόνια απουσίας της Δούκισσας Νομικού από τα τηλεοπτικά δρώμενα, επέστρεψε στον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει την εκπομπή «Super Makeover».

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», το γνωστό μοντέλο δεν επιθυμεί πλέον να παρουσιάζει τη συγκεκριμένη εκπομπή και για την επόμενη σεζόν.

Παρόλο που η παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου μέχρι τον Ιούνιο του 2022, μπορεί να αποδεσμευτεί, σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιο project που να της ταιριάζει, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής, η Δούκισσα Νομικού διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το κανάλι και δεν θα ήθελε να πληρώνεται χωρίς να εργάζεται.

Παρόλα αυτά η εκπομπή «Super Μakeover» θα συνεχίσει να προβάλλεται, καθώς ο ΣΚΑΪ έχει αγοράσει τα δικαιώματα της για τρία χρόνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This