Θα γεμίσει η οθόνη με τηλεπαιχνίδια – Οι τηλεοπτικοί σταθμοί επενδύουν στην ψυχαγωγία και μοιράζουν λεφτά

Θα πάρει φωτιά ο ανταγωνισμός και η τηλεθέαση στη μικρή οθόνη

Must Read

Πάρε, κόσμε, χρήμα! Θα γεμίσει η οθόνη από τηλεπαιχνίδια την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022!

Τα κανάλια επενδύουν σε τηλεπαιχνίδια που θα μας συνεπάρουν και θα μας κρατήσουν σε εγρήγορση, ενώ θα μοιράσουν πολλές χιλιάδες ευρώ τόσο στους παίκτες που βρίσκονται στο πλατό όσο και τους τηλεθεατές, που βλέπουν από τον καναπέ τους με αγωνία και χαρά όμως τις ρουλέτες και τους τροχούς να γυρίζουν και να μοιράζουν δώρα εκατομμυρίων!

Για τα κανάλια η διασκέδαση των τηλεθεατών είναι το άλφα και το ωμέγα, γι’ αυτό θα υποστηρίξουν ένα από τα πιο αγαπημένα οπτικοακουστικά είδη της μικρής οθόνης με νέα, αλλά και με παλαιότερα τηλεπαιχνίδια, που συνεχίζονται με «φόρα». Θα έχουμε, βέβαια, και επιστροφές δημοφιλών τηλεπαιχνιδιών από το παρελθόν και ο ανταγωνισμός θα πάρει φωτιά.

Πάντως, τα κανάλια μέσα στην αγέλαστη και μαύρη εποχή της πανδημίας, που φέρνει μεγάλη αβεβαιότητα και ανασφάλεια, με την αγορά να μιλάει για μια νέα οικονομική κρίση στην Ελλάδα, υπόσχονται ζεστό και γρήγορα χρήμα, αρκεί ο κόσμος να ρισκάρει, να έχει τύχη και να παίξει με αισιοδοξία σε παραγωγές που δεν έχουν στοιχείο… κιτρινισμού!
Ποια είναι τα τηλεπαιχνίδια που αποζητούν τη συμμετοχή μας;

Πρώτο και καλύτερο «Ο Τροχός της Τύχης»! Σίγουρα, ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο τα τελευταία χρόνια στο Star σημειώνει τεράστια επιτυχία, με θεαματικότητες απίστευτες. Το τηλεπαιχνίδι συνέχιζε ακάθεκτο και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, πρόσφατα βρέθηκε και το νέο κορίτσι που θα πάρει τη θέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου και θα βρεθεί δίπλα στον δημοφιλή και αεικίνητο παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη. Αυτή είναι η Νατάσα Κουβελά, που θα κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο και θα γυρίζει τον τροχό με νάζι και ομορφιά.

Μέχρι και ο κολλητός της φίλος Νίκος Μουτσινάς στον Σκάι έχει φοβηθεί το «γκελ» της Ζέτας Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1 με το «Rouk Zouk» το μεσημέρι και σκέφτεται να μετακομίσει το απογευματάκι την εκπομπή του για να μην πέφτει απέναντί της. Το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένα πολύ αγαπημένο και επιτυχημένο τηλεοπτικό παιχνίδι σ‘ όλη την ελληνική τηλεόραση. Η συγκεκριμένη σεζόν ήταν μία από τις καλύτερες για την παρουσιάστρια, με αποτέλεσμα να υπογράψει πρώτη συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Συνεχίζει, λοιπόν, δυναμικά για πέμπτη σεζόν. Αυτά που λέγονται και περιγράφονται από τους παίκτες στο στούντιο ψάχνοντας την κρυφή λέξη είναι αμίμητα, τα οποία «τσακώνουν» με μαεστρία και οι «Ράδιο Αρβύλα» και πέφτει τρελό γέλιο.

Στον ANT1 όμως δεν θα «ρουκζουκάρουν» μόνο! Το κανάλι του Αμαρουσίου εξασφάλισε τα δικαιώματα για το διάσημο «Ninja Warrior», τηλεπαιχνίδι που χρειάζεται δύναμη, ευλυγισία, ταχύτητα και πολλή αντοχή. Βασικά, θέλει μόνο παίκτες πολύ γυμνασμένους ή, καλύτερα, αθλητές. Το ελληνικό «Ninja Warrior» βασίζεται σε αμερικανικό τηλεπαιχνίδι και την κεντρική ιδέα την έκλεψε από την ιαπωνική σειρά «Sasuke».

Ακόμη, στον ΑΝΤ1 συνεχίζεται το ευχάριστο τηλεπαιχνίδι «5X5» με τον σκανταλιάρη Μάρκο Σεφερλή, που φαίνεται ότι κέρδισε το κοινό για τα καλά. Δύο διαφορετικές οικογένειες, παρέες, ομάδες, έρχονται αντιμέτωπες και «παλεύουν» για ένα χρηματικό έπαθλο, που μπορεί να φτάσει τα 15.000 ευρώ – καθόλου άσχημα!

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; Αυτό θα μας ρωτήσει οσονούπω στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ή ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης! Το παιχνίδι, που προβλήθηκε πολλά χρόνια στην Ελλάδα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, επιστρέφει, αυτή τη φορά ανανεωμένο και πιο μαχητικό. Στα επικρατέστερα ονόματα για την παρουσίαση είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Κρατερού Κατσούλη, και αυτό έχει ενδιαφέρον!

Από την άλλη μεριά, στον Alpha ο Χρήστος Φερεντίνος είναι συνυφασμένος με τα τηλεπαιχνίδια στην Ελλάδα και έχει κάνει καριέρα σ’ αυτά τα προγράμματα, που απαιτούν σπιρτόζους και ατακαδόρους παρουσιαστές. Ετσι, αν και «Η τέλεια απόδραση» ήταν ένα τηλεπαιχνίδι που δεν είχαμε ξαναδεί στην Ελλάδα, αμέσως ο κόσμος το «αγκάλιασε» και, μάλιστα, με πρωτιά στην τηλεθέαση. Ο Χρήστος Φερεντίνος, ο «βασιλιάς των τηλεπαιχνιδιών» -θα λέγαμε-, θα επιστρέψει και τη νέα σεζόν στον Alpha, έχοντας δίπλα του την Άννα Πρέλεβιτς και θα δώσει δώρα με το τσουβάλι σαν τον Αϊ-Βασίλη!

Πάντως, και το αθάνατο παιχνίδι «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν στον Alpha, προσφέροντας ακόμη περισσότερα δώρα και χρήματα. Ενα κλασικό παιχνίδι, που έχει κερδίσει -όχι άδικα- την αγάπη των τηλεθεατών, αφού εκεί μοιράζεται πακτωλός χρημάτων.

Στον σταθμό του Φαλήρου «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος έχει τους φανατικούς τηλεθεατές του. Αγαπήθηκε στον Σκάι, σημειώνοντας ικανοποιητικά νούμερα και έτσι θα συνεχίσει με επόμενο κύκλο. Ενα από τα πιο ιδιόμορφα τηλεπαιχνίδια που θα δούμε τη σεζόν 2021-2022, δεδομένου ότι ο παρουσιαστής πάντα καλωσορίζει τους παίκτες με το ιδιαίτερο καυστικό του χιούμορ. Οι απαντήσεις, δε, που δίνονται από κάποιους παίκτες σε ερωτήσεις γνώσεων είναι… ταμάμ για τον Αντώνη Κανάκη! Ούτε επίτηδες!

Τέλος, στην ΕΡΤ το τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες», ένα αμιγώς παιχνίδι γνώσεων, που βγήκε στον αέρα πέρυσι το καλοκαίρι, φαίνεται ότι ικανοποίησε την ΕΡΤ, με αποτέλεσμα να συνεχίσει και τη νέα σεζόν. Είχε ικανοποιητικά νούμερα για τη δημόσια τηλεόραση αλλά και ο παρουσιαστής, ο ηθοποιός Νίκος Κουρής, κρίθηκε άκρως πετυχημένος στον ρόλο του, αφού έχει ταμπεραμέντο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This