Σάββατο 24/7/2021

Διασυρμός : Ο καθηγητής Χρηστάκης διαψεύδει το πρωτοσέλιδο Των Νέων!

Νέο φιάσκο για τον όμιλο Μαρινάκη

Με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απαντώντας μάλιστα σε απαξιωτική ανάρτηση χρήστη που τον χαρακτήρισε ως «τροφοδότη των ψεκασμένων», ο καθηγητής του Yale Νικόλαος Χρηστάκης, διέψευσε τον τίτλο που έδωσε η εφημερίδα Τα Νέα στην συνέντευξη του!

D91569A2 019E 4AEE BA7A C95C37C1B5E1Η εφημερίδα υποστήριζε ότι ο καθηγητής δήλωσε πως «σε εννέα μήνες τελειώνει ο ιός». Δίνοντας όπως ήταν επόμενο τροφή σε χιλιάδες πολίτες να αμφισβητήσουν τα μέτρα και κυρίως την απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να προωθήσει τον εμβολιασμό.

Ποιος ο λόγος άλλωστε να εμβολιαστεί το σύνολο του πληθυσμού, όταν ένας κορυφαίος καθηγητής διαβεβαιώνει ότι σε εννέα μήνες δεν θα υπάρχει κορονοϊός;

Ο καθηγητής λοιπόν διέψευσε ρητά και μετά βδελυγμίας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που αφορούσε την συνέντευξη του.

«Αυτός ο τίτλος είναι τόσο ενοχλητικός και, φυσικά, δεν το είπα αυτό. Ο βιολογικός αντίκτυπος της πανδημίας θα ολοκληρωθεί εντός ενός έτους (απουσία σοβαρών μεταλλάξεων στον ιό), αλλά η κοινωνικοοικονομική ανάκαμψη θα διαρκέσει περισσότερο», Ήταν η απάντηση του.

78187A41 1F84 46CF BFAC EAEEAAD118ED
Το μήνυμα του καθηγητή

Μιλάμε για φιάσκο διεθνών διαστάσεων.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ