Διασυρμός : Ο καθηγητής Χρηστάκης διαψεύδει το πρωτοσέλιδο Των Νέων!

Νέο φιάσκο για τον όμιλο Μαρινάκη

Must Read

Με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απαντώντας μάλιστα σε απαξιωτική ανάρτηση χρήστη που τον χαρακτήρισε ως «τροφοδότη των ψεκασμένων», ο καθηγητής του Yale Νικόλαος Χρηστάκης, διέψευσε τον τίτλο που έδωσε η εφημερίδα Τα Νέα στην συνέντευξη του!

Η εφημερίδα υποστήριζε ότι ο καθηγητής δήλωσε πως «σε εννέα μήνες τελειώνει ο ιός». Δίνοντας όπως ήταν επόμενο τροφή σε χιλιάδες πολίτες να αμφισβητήσουν τα μέτρα και κυρίως την απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να προωθήσει τον εμβολιασμό.

Ποιος ο λόγος άλλωστε να εμβολιαστεί το σύνολο του πληθυσμού, όταν ένας κορυφαίος καθηγητής διαβεβαιώνει ότι σε εννέα μήνες δεν θα υπάρχει κορονοϊός;

Ο καθηγητής λοιπόν διέψευσε ρητά και μετά βδελυγμίας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που αφορούσε την συνέντευξη του.

«Αυτός ο τίτλος είναι τόσο ενοχλητικός και, φυσικά, δεν το είπα αυτό. Ο βιολογικός αντίκτυπος της πανδημίας θα ολοκληρωθεί εντός ενός έτους (απουσία σοβαρών μεταλλάξεων στον ιό), αλλά η κοινωνικοοικονομική ανάκαμψη θα διαρκέσει περισσότερο», Ήταν η απάντηση του.

Το μήνυμα του καθηγητή

Μιλάμε για φιάσκο διεθνών διαστάσεων.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This