«The Voice»: Ο Αργυρός πάει για την πολυθρόνα της Ελεωνόρας!

«Ψηστήρι» στον δημοφιλή τραγουδιστή να πάρει τη θέση της Ζουγανέλη που αποχωρεί από το «The Voice»

Must Read

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φεύγει, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται; Ανατροπή στη σύνθεση της κριτικής επιτροπής στον νέο κύκλο του «The Voice».

Επειτα από δύο σεζόν αποχωρεί από το talent show η αγαπημένη τραγουδίστρια και κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη, η οποία είχε πάρει τη… σκυτάλη από τον Κωστή Μαραβέγια. Στη θέση της τόσο ο Σκάι όσο και η εταιρία παραγωγής Acun Medya θέλουν διακαώς να καθίσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος έχει απορρίψει στο παρελθόν αντίστοιχες προτάσεις, δέχτηκε σχετική κρούση και πρώτη φορά δείχνει να σκέφτεται σοβαρά να ενδώσει, αφού και το οικονομικό μέρος της πρότασης που του έγινε λέγεται πως είναι άκρως δελεαστικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε και ο ίδιος από ένα talent show, το «Fame Story» στον ΑΝΤ1, και παρότι είχε αποχωρήσει από αυτό σχετικά νωρίς, κατάφερε να διαγράψει μια σημαντική πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο και να θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του.

Αν και οι συζητήσεις ανάμεσα στον ίδιο και στους ανθρώπους του Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι θα καταλήξουν σε συμφωνία και η συνεργασία αυτή θα «κλειδώσει». Το σίγουρο είναι πως μια πιθανή παρουσία του Αργυρού στην επιτροπή του «The Voice», δίπλα στην Ελενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη, θα έφερνε την ανανέωση που έχει ανάγκη το show, καθώς τα νούμερα στον τελευταίο κύκλο δεν ήταν τόσο ανεβασμένα, ενώ σχετικά χαμηλό ήταν και το επίπεδο των διαγωνιζομένων. Την παρουσίαση του μουσικού διαγωνισμού θα αναλάβει και φέτος ο Γιώργος Λιανός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This