Η σειρά του Netflix που «σπάει τα ταμεία»! Δείτε το τρέιλερ

Must Read

Τα μέλη μιας θρησκευτικής συντηρητικής ομάδας από το Πόρτλαντ των ΗΠΑ είναι το θέμα της «Οικογένειας», μιας σειράς ντοκιμαντέρ 5 επεισοδίων που έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 9 Αυγούστου χωρίς τυμπανοκρουσίες, κατάφερε όμως να κάνει όλο τον κόσμο να μιλά γι’ αυτή.

Το ντοκιμαντέρ βασίζεται στην ερευνητική δουλειά του Τζεφ Σάρλετ που κατέληξε το 2008 σε ένα βιβλίο («The Family: The Secret Fundamentalism at the Heart of American Power») και ένα δεύτερο το 2010. Αυτός πρωτομίλησε για τη μυστική αδελφότητα «που κρύβεται σε κοινή θέα τα τελευταία 80 χρόνια», όπως λέει ο Σάρλετ, ο οποίος πέρασε 9 μήνες ανάμεσά τους πριν αποφασίσει να μάθει περισσότερα.

Διασυνδέσεις με τα υψηλά κλιμάκια

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, μέλη της ανεπίσημης αυτής σέχτας, στα οποία περιλαμβάνονται πολιτικοί, διπλωμάτες και θρησκευτικοί ηγέτες από όλο τον κόσμο, έχουν διασυνδέσεις με τα υψηλά κλιμάκια της αμερικανικής κυβέρνησης. «Όσο πιο αθέατη κάνεις την οργάνωσή σου, τόσο περισσότερη εξουσία θα έχει», μας λέει η «Οικογένεια» πως συνήθιζε να συμβουλεύει ο ιδρυτής της Νταγκ Κόου στη δεκαετία του 1930.

Τα μέλη αισθάνονται πως είναι οι εκλεκτοί του Θεού, πως έχουν επιλεγεί να ασκούν σκιώδη πολιτική στην Ουάσιγκτον. Και το καταφέρνουν και με το παραπάνω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This