Πατρινός ξεσπά επειδή κανείς δεν ενημέρωσε ότι κινδυνεύουν από τη φωτιά – Για τον ΣΚΑΪ φταίνε τα κουκουνάρια (video)

Ούτε εκπρόσωπος τύπου της Πολιτικής Προστασίας να ήταν!

Must Read

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι των οικισμών στην Πάτρα για την αδιαφορία που επέδειξε ο κρατικός μηχανισμός, χθες το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ξέσπασε νέο μέτωπο φωτιάς.

«Τι ώρα ήρθαν και ποιον ειδοποιήσαν να φύγει από δω; Πήρα τα παιδιά και την συμπεθέρα που που βγήκαν έξω με τα πόδια. Ξυπόλητα τα παιδιά! Ήρθε κανείς να μας ειδοποιήσει ότι έπιασε φωτιά να φύγουμε; Δεν ήρθε κανένας να ειδοποιήσει! Ούτε μήνυμα ήρθε ούτε τίποτα. Ούτε ήρθε κανένας να μας πει που θα κοιμηθούμε το βράδυ! Η Πολιτική Προστασία δεν ειδοποίησε για τίποτα!» δήλωσε οργισμένος κάτοικος της περιοχής μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης επιχείρησε εξόφθαλμα να δικαιολογήσει την Πολιτική Προστασία αναφέροντας ότι «όλα έγιναν πολύ γρήγορα και η φωτιά εξαπλώθηκε από τα δέντρα και τα κουκουνάρια. Ήταν πολύ σύντομος ο χρόνος. Για το 112 επειδή το λέμε και το ξαναλέμε, δεν στέλνεται σε όλες τις περιπτώσεις πυρκαγιών» δήλωσε δικαιολογώντας την Πολιτική Προστασία που δεν ειδοποίησε τους κατοίκους να αφήσουν τα σπίτια τους, τα οποία κινδύνευαν από τη φωτιά!

https://twitter.com/JeronymoBoss2/status/1420681567123410947

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This