Στην ΕΡΤ διέκοψαν τον αρχιμανδρίτη Γαβριήλ που κατήγγειλε ανύπαρκτη βοήθεια (video)

Ο παρουσιαστής τον διέκοψε για να μην ακουστούν οι καταγγελίες του

Must Read

Από χθες το μεσημέρι που οι φλόγες πλησίαζαν επικίνδυνα το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, ο αρχιμανδρίτης Γαβριήλ έκανε συνεχείς εκκλήσεις στην πολιτεία για πυροσβεστικές ενισχύσεις στα τρία μέτωπα της φωτιάς που ξέσπασε στη Βόρεια Εύβοια

«Κυριολεκτικά μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού. Δεν υπάρχει ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα» δήλωσε στο newscenter.gr τη στιγμή που οι φλόγες πλησίαζαν το μοναστήρι.

Σήμερα, ο ηγούμενος της Μονής μίλησε στην ΕΡΤ καταγγέλοντας ανύπαρκτη βοήθεια από τις κρατικές υπηρεσίες: «Η βοήθεια εκ μέρους των κρατικών υπηρεσιών ήταν ελλιπής έως ανύπαρκτη σε σχέση με το μέτρο και την έκταση της φωτιάς. Ευχαριστούμε πολλούς υπηρεσιακούς παράγοντες που μας βοήθησαν αλλά άλλο οι ευχές, άλλο η ηθική στήριξη και άλλο η υλική και πραγματική βοήθεια» τόνισε ο Δέσποτας όμως ο παρουσιαστής έσπευσε να «πατήσει» πάνω στις δηλώσεις του προκειμένου να μην ακούγονται οι καταγγελίες τους: «Και η πνευματική βοήθεια καλή είναι γέροντα αλλά οι καιρικές συνθήκες είναι το βασικό ζήτημα το οποίο κατευθύνει τις καταστάσεις και το ξέρουμε» είπε ο παρουσιαστής που διέκοψε τα όσα έλεγε στον αέρα ο ηγούμενος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This